Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witam Widzę,że w ekstraklasie znowu leja kolejorza
variocustoms Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki za spocika, ja miałem przygodę jak wyjeżdżałem z parkingu, taxówkarz cofał skodą octavią i walnął mi w zderzak ale jednak lexusu jest mocny, skonczyło się na huku i szoku mojej żony
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dzięki chłopaki i dziewczyny za spocik ....... August miło było w końcu poznać [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 20:10_________________________________________________ witam Widzę,że w ekstraklasie znowu leja kolejorza to co robi Leszek to jakaś żenada .... piłarze chyba prowokują do tego aby ich się pozbyć
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 rowniez dzieki za spocik nastepnym razem mam nadzieje ze razem z Wami pojade na kartach
arki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 A ja Was szukałem i szukałem....i nie znalazłem...szkoda bo dawno się nie widzieliśmy
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 A ja Was szukałem i szukałem....i nie znalazłem...szkoda bo dawno się nie widzieliśmy na gokartach byliśmy w kinepolis [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 20:27_________________________________________________ rowniez dzieki za spocik nastepnym razem mam nadzieje ze razem z Wami pojade na kartach też mam taką nadzieję
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 rowniez dzieki za spocik nastepnym razem mam nadzieje ze razem z Wami pojade na kartach też mam taką nadzieję musze w koncu zaczac Was gonic
arki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Szukałem na gokartach przed M1 W sumie zupełnie nie daleko....
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 może następnym razem dwie grupy się spokojnie utworzy .....[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 20:38_________________________________________________ Szukałem na gokartach przed M1 W sumie zupełnie nie daleko.... no straszna szkoda ale za 2 albo 3 tyg znowu powtórzymy , więc nic straconego
august Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mi również. Cieszę się, że w końcu udało mi się zawitać na spocik. Było miło, ale musiałem wcześniej uciekać bo mi rodzina zmarzła.
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mi również. Cieszę się, że w końcu udało mi się zawitać na spocik. Było miło, ale musiałem wcześniej uciekać bo mi rodzina zmarzła. spoko ale mam nadzieję że na następny również zawitasz
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mi również. Cieszę się, że w końcu udało mi się zawitać na spocik. Było miło, ale musiałem wcześniej uciekać bo mi rodzina zmarzła. spoko ale mam nadzieję że na następny również zawitasz dokladnie - mamy nadzieje ze bakcyla zalapales i bedziesz czescia naszej ekipy ten spot byl bardziej meski ale zazwyczaj wiecej kobiet tez jest na spotach
Pepin Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 a ja myślę że takie gokarty na zlocie to byłaby jazda [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:00_________________________________________________ Mi również. Cieszę się, że w końcu udało mi się zawitać na spocik. Było miło, ale musiałem wcześniej uciekać bo mi rodzina zmarzła. spoko ale mam nadzieję że na następny również zawitasz dokladnie - mamy nadzieje ze bakcyla zalapales i bedziesz czescia naszej ekipy ten spot byl bardziej meski ale zazwyczaj wiecej kobiet tez jest na spotach i dzieci też pojawia się trochę
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dokładnie jak mówi kolega Michał ciekawe kolego Adamie gdzie nasz kolega Bartek? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:01_________________________________________________sluszna uwaga kolego Karolu nie myslales czasem zeby zostac innym Karolem?
arki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dowiedziałem się, że obowiązuje tradycja ze starych spotów, czyli spotkanie przed MD, a dalej kinepolis. Jak znajdę czas następnym razem to się zobaczymy
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witaj kolego Wojtku co tam u Ciebie? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:05_________________________________________________ Dowiedziałem się, że obowiązuje tradycja ze starych spotów, czyli spotkanie przed MD, a dalej kinepolis. Jak znajdę czas następnym razem to się zobaczymy dzisiaj tak bylo bo byly kartingi... jak nie ma kartow to tylko pod Mc sie spotykamy chyba ze bedzie juz zimno to wracamy do bunkra pod KC
Piechol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witaj kolego Wojtku co tam u Ciebie? a looz kolego Michale jak zdrówko?
Rekomendowane odpowiedzi