Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie porownuj vectry B do A5 :cool1:

Opublikowano

nie porownuj vectry B do A5 :cool1:

ja to kurdupel jestem to się zmieszczę ... ale nie byłbym taki pewien tej wielkości auta ;)

Opublikowano

w koncu A5 to nie auto uzytkowe... nawet w liftback'u :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:46_________________________________________________

ide przykurzyc cygareta :decayed:

Opublikowano

:hi:

Jak dla mnie foto w koszy śmieszne, chciałbym natknąć się na taki jak akurat będę wyrzucał śmieci. A to sprzed ponad roku, siatka maskująca i w krzaki... http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/4/6286

Czasami stawiają na Gnieźnieńskiej jak się wylatuje z Poznania - Zawad na Gniezno, stawiają jakiś cywilny samochodzik zaparkowany skośnie do ulicy, np. ostatnio był to srebrny Berlingo chyba (w każdym razie coś z budą) a tuż za tym stoi te małe coś na 3 nogach. Zero czasu na reakcje.... ;/ Ostatnio mi pstryki jak miałem około 55-60 km/h na ograniczeniu do 50 ale nie zatrzymali na szczęście. Oni sami później stoją z 2 km dalej na dzikim parkingu dla tirów w krzach.

Opublikowano

ja lecę coś załatwić na marcelinie :wink4:

Opublikowano

:hi:

Jak dla mnie foto w koszy śmieszne, chciałbym natknąć się na taki jak akurat będę wyrzucał śmieci. A to sprzed ponad roku, siatka maskująca i w krzaki... http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/4/6286

Czasami stawiają na Gnieźnieńskiej jak się wylatuje z Poznania - Zawad na Gniezno, stawiają jakiś cywilny samochodzik zaparkowany skośnie do ulicy, np. ostatnio był to srebrny Berlingo chyba (w każdym razie coś z budą) a tuż za tym stoi te małe coś na 3 nogach. Zero czasu na reakcje.... ;/ Ostatnio mi pstryki jak miałem około 55-60 km/h na ograniczeniu do 50 ale nie zatrzymali na szczęście. Oni sami później stoją z 2 km dalej na dzikim parkingu dla tirów w krzach.

mowisz o srebrnym Kangoo strazy miejskiej :wink4:

ten sam samochod stawiaja vis a vis Plazy na ul Lechickiej i na Szelagowskiej jadac w strone centrum miedzy ul Winogrady a Armi Poznan

w srodku siedzi koles i przez papuge gada ktore auto dostalo zdjecie i jakie przekroczenie predkosci... policja ktora stoi dalej zatrzymuje i wystawia kwitek z opoznionym zaplonem na 7 dni :)

czasami jak sa zajeci to Cie nie zatrzymaja tylko przyjdzie list do chaty ze trzeba sie stawic w sprawie fotki

Opublikowano

ja już wróciłem :decayed:

Opublikowano

Na Warszawskiej to Kangoo też rządzi a fotoradar wygląda jak kibelek 240 L, trzeba raz Remondisa podesłać niech go smieciarką potraktują.

Co do A5 to zostaje w sferze marzeń, te kurfy z UK napisali, że mam sobie sprawić auto za 30 tk - chyba na łeb upadli

Opublikowano

wszyscy w pracy :naughty:

Opublikowano

W raio mówią, że w Pozku grad napierdziela :wallbash:

Opublikowano

Truje dupe ale wiecie już coś na temat ibizy ?

Opublikowano

W raio mówią, że w Pozku grad napierdziela :wallbash:

u mnie w pracy padal 5 min

Truje dupe ale wiecie już coś na temat ibizy ?

:no:

Opublikowano

:no:

Ok

Będę czekał :cool1:

Opublikowano

ja niestety uziemiony na rewirze więc nie mogę podjechać póki co ....[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 15:58_________________________________________________a tu co wszyscy wyjechali :mysli:

Opublikowano

ja dzisiaj mialem mega latanine... zaraz jeszcze jade do znajomych na urodzinowa kawe :decayed:

Opublikowano

Bede w niedziele :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Bede w niedziele :naughty: :naughty: :naughty:

ooo superowo :good: