Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mam jeszcze kobitę i parę innych spraw na głowie, więc serio mogę nie mieć czasu w styczniu :wink4: a tak w ogóle to 8 godzin to muszę spać przynajmniej :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wychodzi na to że Wojtek to więcej niż kujon :decayed::kox:

dobrze sie kamufluje :decayed:

:mysli::decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________

jestem ładniejszy to mnie może gdzieś przygarną :polew:

Opublikowano

no mam jeszcze kobitę i parę innych spraw na głowie, więc serio mogę nie mieć czasu w styczniu :wink4: a tak w ogóle to 8 godzin to muszę spać przynajmniej :decayed:

eee no nie piernicz... jedno popoludnie chyba znajdziesz :gwizdanie: najwyzej nazajutrz bedziesz sciagal :naughty:

Opublikowano

jak będzie jakiś konkretny termin to będziemy myśleć dalej :wink4:

Opublikowano

spadam spac...

do jutra chlopaki :hi:

Opublikowano

narka :hi:

Opublikowano

narka chłopoki :decayed:

Opublikowano

dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:51_________________________________________________quwa ta robota mnie wykonczy :disgust:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:52_________________________________________________ale jeszcze tylko pare dzionkow i do domku :banan:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:55_________________________________________________wstawac szkoda dnia :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:56_________________________________________________czas juz do roboty :kwasny:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:59_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:59_________________________________________________narta

Opublikowano

heja :hi:

dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:51_________________________________________________quwa ta robota mnie wykonczy :disgust:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:52_________________________________________________ale jeszcze tylko pare dzionkow i do domku :banan:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:55_________________________________________________wstawac szkoda dnia :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:56_________________________________________________czas juz do roboty :kwasny:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:59_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 08:59_________________________________________________narta

:disgust: -> :banan: -> :decayed: -> :kwasny: normalnie zmiany nastrojów jak u baby :mysli::decayed::wink4:

Opublikowano

:siema:

:disgust: -> :banan: -> :decayed: -> :kwasny: normalnie zmiany nastrojów jak u baby :mysli::decayed::wink4:

po litrze kawy tez bys nie wiedzial co ze soba zrobic :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Cześć Bartek co u was dobrego ?

Opublikowano

cześć :hi:

co tam ciekawego słychować :)

Opublikowano

:naughty:

Siemka wszystkim właśnei wstałem na gigantycznym kacu :decayed: a tu zaraz do roboty musze lecieć.... wciągne jakiegoś śledzia redbullem zapije i będzie dobrze... :kox: hehe pozdrówka dla was

Opublikowano

to miłej pracy :naughty:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 15:26_________________________________________________

:hi:

jak tam interesy idą :naughty:

Opublikowano

o kurde, ruch normalnie jak na bazarku ,przed świętami :naughty::decayed::shocked:

Opublikowano

o kurde, ruch normalnie jak na bazarku ,przed świętami :naughty::decayed::shocked:

no jak cholinder :naughty::polew:

Opublikowano

...a no chłopacy , dzieci bawią , obiady gotują , zakupki ,no to na pisanie pierdzielin czasu brakuje , ehhh starość :thumbdown::decayed:

Opublikowano

wolniej wolniej Ive bo nadążyć nie mogę :evil::polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 16:03_________________________________________________jak to mówią starość nie radość więc siedzą i się smucą :naughty: