Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze :evil:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolega Splendor chce zobaczyć jak to wygląda po przeróbce u Ciebie w aucie z audio bo ma identyczną sytuację i będzie jechał na zmianę .... poleciłem mu Bydgoszcz ponieważ już kilka os robiło tam i byli zadowoleni :)

nie wiem czy polecac, zima Mi nie czyta plyty od nawigacji :mysli: a kuzwa wie czemu :mysli:

Opublikowano

to ja lepiej jakieś koziołki też z majstruje :D:decayed:

różnie bywa :gwizdanie:

Opublikowano

nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze :evil:

myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie :cool1:

Opublikowano

wina płyty zapewne ... a inne czyta ? pewnie tak ...karty sd czyta -pewnie tak .....

Opublikowano

kolega Splendor chce zobaczyć jak to wygląda po przeróbce u Ciebie w aucie z audio bo ma identyczną sytuację i będzie jechał na zmianę .... poleciłem mu Bydgoszcz ponieważ już kilka os robiło tam i byli zadowoleni :)

nie wiem czy polecac, zima Mi nie czyta plyty od nawigacji :mysli: a kuzwa wie czemu :mysli:

mi radio ale też nie... jak jest za zimno to laser się jebie

Opublikowano

ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co :evil:

Opublikowano

musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? :mysli: ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide :kox:

Opublikowano

musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? :mysli: ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide :kox:

spokojnie ...zrobi się klimat jak kiedyś to i poezja popłynie .... nic na siłę :naughty: i tak widzę że powoli wraca do normy :kox:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:08_________________________________________________

to ja lepiej jakieś koziołki też z majstruje :D:decayed:

różnie bywa :gwizdanie:

hahaha nie no spoko .... koziołki są dostępne ale nie wiem gdzie :mysli:

Nikuś pomóż koledze

Opublikowano

Też musze w końcu ruszyć z robotą....w chacie to już w sumie co robić niema;/ a jak tak dalej pójdzie to na stacji za 10 zł będe się tankował :wallbash:

Opublikowano

spokojnie ...zrobi się klimat jak kiedyś to i poezja popłynie .... nic na siłę :naughty: i tak widzę że powoli wraca do normy :kox:

no właśnie... fajnie że kilku nowych się odezwało, że odwiedzają forum i mają zamiar wpaść na spocik :) mam nadzieję że połkną bakcyla jak my kiedyś :kox:

Opublikowano

a co się dzieję ... nie chcę się czy co :naughty:

Opublikowano

ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co :evil:

przecież się droczę... a Adas mam nadzieje że się nie obraziłeś :cool1:

Opublikowano

Adas nie takie rzeczy przeżył :wink4:

Opublikowano

jakby to powiedziec byłem na miękkiej umowie no i nieprzedłużyli..... :wallbash:

Opublikowano

jakby to powiedziec byłem na miękkiej umowie no i nieprzedłużyli..... :wallbash:

w mordę .... ale szukasz w szamotułach czy w poznaniu ?

Opublikowano

hahaha nie no spoko .... koziołki są dostępne ale nie wiem gdzie :mysli:

Nikuś pomóż koledze

prosze bardzo

549afc.jpg

trzeba edytować tego posta, skopiować link i wkleić w podpis :)

Opublikowano

w poznaniu....tu w szamoni to nic nie znajde poczciwego. Przedtem tez robiłem w poznaniu prawie a dokładnie to w Man Buss

Opublikowano

no to jest cały Nikuś :good:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________

w poznaniu....tu w szamoni to nic nie znajde poczciwego. Przedtem tez robiłem w poznaniu prawie a dokładnie to w Man Buss

z szamotuł znam takiego chłopaka a nawet całą rodzinkę Ogórowski .... ksywa Ogór 2 braci
Opublikowano

no to jest cały Nikuś :good:

mówisz i masz :)

też znam z Szamotuł kilka osób... pracują w Talexie :)