Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzięki za spotkanko miło było poznać .... widać ekipa jest liczna co mi się podoba... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 przyjeżdżaj częściej i na dłużej bo tylko Madas mi mówił że byleś :gwizdanie:
arekkruk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 również miło było poznać tych co byli... Szkoda tylko, że tak przejazdem byłem i na parę minut... Jak będzie cieplej to i "Nikodema" zabiorę... Powiem szczerze, że kto jest kto, to poznałem tylko Madasa... Ale to kwestia czasu...
drosdek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja jako świeżak też dziękuje Wam chłopaki za spota... Nawet nie było tak źle jak na pierwszy raz - nie zjeśliście mnie VITO - ja się piszę na szkolenie - może przyszła sobota ? Rako - wielki obecny na forum na spocie - wielki nieobecny
variocustoms Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Siemka, ja nie dotarłem bo na pogotowiu z żoną byłem, ale pożyje jeszcze wiec spox
Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 przyjeżdżaj częściej i na dłużej bo tylko Madas mi mówił że byleś :gwizdanie: następnym razem troche zabawie teraz byłem po nocce mało snu i zimno mojej drugiej połowie ale spoko byłem i będe napewno też... a jako nowy zabardzo się nie udzielałem ... :gwizdanie: wszystko da sie nadrobić ... jako czas zimowy mam białą kurtke jak co hehe ...
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 fajnie że Wam się podobało ... pewnie jak się człowiek bliżej pozna będzie jeszcze lepiej .... Vario liczymy na Ciebie następnym razem [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________cześć Azunia
elmartinez Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja też dziękuję za spotkanie. Następnym razem postaram się zabawić dłużej
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 _________________________________________________cześć Azunia Cześć, jak było na spocie?
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 _________________________________________________cześć Azunia Cześć, jak było na spocie? było gites .... 3/4 nowych chłopaków ( niektórzy z dziewczynami ) ....
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 _________________________________________________cześć Azunia Cześć, jak było na spocie? było gites .... 3/4 nowych chłopaków ( niektórzy z dziewczynami ) .... a dużo aut było?
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 16 aut było w sumie więc wynik w miarę ...szkoda tylko że na góre poszło kilka osób zaledwie ... ale myślę że następnym razem będzie inaczej ..... aaaaaaaaaaa nawet Urbik był
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a ze starej ekipy kto był? Ja, Nikuś, Deszcz, Fantastik, Młodzik, Piechol
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 szkoda że nas nie było. następnym razem musicie wpaść
Splendor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzięki za spota Przepraszam, że ja tak tylko na szybko byłem... następnym razem postaram się być dłużej. Myślę, że jeśli będzie spot za 2 tygodnie to wlecę już z nowym RNS-e ;D Za tydzień nie mogę bo nie ma mnie niestety w polsce PS. Nie wiem czy widzieliście ale obok był spot hondy civic ;]
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 będzie na bank więc zapraszamy na oględziny
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 szkoda że nas nie było. następnym razem musicie wpaść za 3 tyg to może być możliwe :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 22:49_________________________________________________w walętynki to raczej nic z tego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi