Młodzik Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no tak podejrzewany w niedziele na grzybach byliśmy ale.... kuba grzybów nie je hmm... albo jakiegoś wirusa załapał
Pepin Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 "no to śmy" skończyli rezanie z Piecholem .. paluchy mnie bolą ale chyba Piechol szczęśliwy Pogoda super .. można było pod chmurką obcować z grzechotką
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ooo czyli grill na czarny zmieniony bo na to stawiam .... szczególnie że p.Piechpol pytał o ściemnienie szybek ...
Pepin Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Bart-S .. nie sprawdziłem lampki .. Agata zabrała autko, a miąłem brudne łapy żeby na szybko sprawdzić .. jutro zadzwoń i się przypomnij
nike21 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ooo czyli grill na czarny zmieniony bo na to stawiam .... szczególnie że p.Piechpol pytał o ściemnienie szybek ... PIECHPOL-a nie polecam jakby co... chyba że się tam coś zmieniło ale nie sądzę...
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 widziałem gdzieś reklamę ich .... chyba na Wołczyńskiej
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 siema dzięki Pepin, ryjek mi się cieszy jak kolesiowi z awatara ooo czyli grill na czarny zmieniony bo na to stawiam .... szczególnie że p.Piechpol pytał o ściemnienie szybek ... PIECHPOL-a nie polecam jakby co... chyba że się tam coś zmieniło ale nie sądzę...
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 i co wydedukowałem? coś tam wydedukowałeś
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 i co wydedukowałem? coś tam wydedukowałeś no to jestem mega ciekawy jak wygląda dawaj foty
Pepin Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 i co wydedukowałem? coś tam wydedukowałeś no to jestem mega ciekawy jak wygląda dawaj foty było przyjechać ... .. stało A3 Sline, A4 prawie S4 i A8 obok siebie na parkingu
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no to jestem mega ciekawy jak wygląda dawaj foty fot nie ma, bo jak zajechałem to było cimno już i w ogóle fura jest tak brudna, że masakra :gwizdanie: na spocie będzie czysta
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 taaa jak nie chciał powiedzieć co i jak [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 20:22_________________________________________________ no to jestem mega ciekawy jak wygląda dawaj foty fot nie ma, bo jak zajechałem to było cimno już i w ogóle fura jest tak brudna, że masakra :gwizdanie: na spocie będzie czysta tylko kiedy ten spot będzie ?
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no ja myślałem, że teraz... coś tam gadaliśmy kiedyś
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no była rozmowa w wakacje na spocie .... dodałem do tego szyby i wyszło mi że zmieniasz grila
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no była rozmowa w wakacje na spocie .... dodałem do tego szyby i wyszło mi że zmieniasz grila ja o spocie gadam...
Madas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no była rozmowa w wakacje na spocie .... dodałem do tego szyby i wyszło mi że zmieniasz grila ja o spocie gadam... no o spocie też gadaliśmy kilka dni temu
Piechol Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no to może ogarnijmy temat tego spota, bo już się późno powoli robi
Rekomendowane odpowiedzi