rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Slo tak przeglądałem sobie fotki Twojego autka i widzę, że masz hidy w miejscu halogenów, jeśli możesz to napisz mi ile z tym jest roboty i jakie są koszty, bo efekt jest na prawdę super, może być PM
slo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Slo tak przeglądałem sobie fotki Twojego autka i widzę, że masz hidy w miejscu halogenów, jeśli możesz to napisz mi ile z tym jest roboty i jakie są koszty, bo efekt jest na prawdę super, może być PM Nie to nie hidy. Zajrzyj do mojego wątku, tam jest dyskusja o tych żarówkach
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Rafciu ja jestem na Osiedlu przyjaźni to gdzie się spotkamy jutro i o której ?
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 jeśli jesteś na chodzie bez% to możemy się dziś spotkać na mikro spota:grin:
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 jeśli jesteś na chodzie bez% to możemy się dziś spotkać na mikro spota:grin: jestem z % chyba że chcesz mikro spota z %
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 ktoś Cie zawiezie? Rafciu, do Ciebie do mieszkania, czy jak?
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 pijusy trzeźwy abstynent się znalazł ten który nie pije (i nie lata po polu i krzyczy kiiciuuuś)
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Panowie historie rodzinne tak przy obcych ludziach:polew:
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Panowie historie rodzinne tak przy obcych ludziach:polew: ciiiii... :polew::polew:
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj?
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj? przy PST Słowiańska
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj? przy PST Słowiańska tej no wiesz tam koło tego przystanku jest trochę bloków:grin:
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj? przy PST Słowiańska tej no wiesz tam koło tego przystanku jest trochę bloków:grin: osiedle Przyjaźni nie czepiaj się no :polew:
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj? przy PST Słowiańska tej no wiesz tam koło tego przystanku jest trochę bloków:grin: osiedle Przyjaźni nie czepiaj się no :polew: a co widzisz za oknem?? tylko nie mów, że seledynowy skuter wodny bo rozmowa dobiegnie końca:grin:
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Arek a gdzie konkretnie stacjonujesz dzisiaj? przy PST Słowiańska tej no wiesz tam koło tego przystanku jest trochę bloków:grin: osiedle Przyjaźni nie czepiaj się no :polew: a co widzisz za oknem?? tylko nie mów, że seledynowy skuter wodny bo rozmowa dobiegnie końca:grin: widzę różowe Audi 2,5 TDI
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 widzę, że Ty tam chlejesz więc nie będę d*py zawracał swoją obecnością, bo raczej na popijawe to mnie nie śpieszno:decayed:
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 widzę, że Ty tam chlejesz więc nie będę d*py zawracał swoją obecnością, bo raczej na popijawe to mnie nie śpieszno:decayed: nie chleje, tylko degustuję a to różnica to Rafciu jutro o której i gdzie? chyba, że idymy na hot-doga na orlen
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 tej czemu nie o której będziesz?...ale o północy jest rozliczenie:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi