Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 komu ja dałem tą sprężarkę ? yy ja nie pamiętam zabrakło karteczek
skubiii89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Arek spoko loko już chciałem cię prowadzić do samej galerii ale widziałem że ogarnołes sam. muszę pomyśleć nad tymi klamkami podświetlanymi jak byś chcial to radio to sie dogadamy a czerwony koxx
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Arek spoko loko już chciałem cię prowadzić do samej galerii ale widziałem że ogarnołes sam. muszę pomyśleć nad tymi klamkami podświetlanymi jak byś chcial to radio to sie dogadamy :winki:a czerwony koxx no ja tak samo z tymi podświetlonymi klamkami myślę nadal :whistling:no z radiem to wiesz jak fundusze pozwolą to spoko ogarnąłem bo już później poczaiłem gdzie jestem a jak wyjechaliśmy z galerii to patrzyli się na mnie policjanci dziwnie jakos
Qbazulu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 komu ja dałem tą sprężarkę ? Tomek mi dałeś żebym sprawdził i ewentualnie wymienił to koło pasowe klimy, jednak jak sam wiesz nie doszło nawet do przymiarki , także oddaje nienaruszoną dziękuje! O mało co i zapomniałbym oddać
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 komu ja dałem tą sprężarkę ? Tomek mi dałeś żebym sprawdził i ewentualnie wymienił to koło pasowe klimy, jednak jak sam wiesz nie doszło nawet do przymiarki , także oddaje nienaruszoną dziękuje! O mało co i zapomniałbym oddać ja mu oddałem a kolega juz zapytał się czy mu pożyczy także Tomek znowu bez klimy
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 wiem wiem:) Ale dzisiaj jak przyszedłem i Arek mi ją dał to dałem ją nie pamiętam komu na wymiane sprzęgiełka Rometerowi ? Przepraszam ale ja zapominam.. tylu było nowych
rosool88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Lele dowiedziałem się od Kuby, że jesteśmy sąsiedzi zza miedzy:grin:
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 wiem wiem:) Ale dzisiaj jak przyszedłem i Arek mi ją dał to dałem ją nie pamiętam komu na wymiane sprzęgiełka Rometerowi ? Przepraszam ale ja zapominam.. tylu było nowych NASTĘPNYM RAZEM WSZYSCY BIORĄ KARTECZKI I NA KLATĘ
Qbazulu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Lele dowiedziałem się od Kuby, że jesteśmy sąsiedzi zza miedzy:grin: W tygodniu mini spoty pod GROSZEM z browarem w ręku, może jeszcze przed ożenkiem damy radę
rosool88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 up jestem za, najbardziej to wtorek i czwartek mi pasuje, w sobotę do gebelsowa na cały dzień wyjeżdżam...firma sponsoruje wypad do Soltau do Heide Parku:banan: Slo podeślij mi namiar na tego typa z allegro od tych żarówek do halogenów
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 upjestem za, najbardziej to wtorek i czwartek mi pasuje, w sobotę do gebelsowa na cały dzień wyjeżdżam...firma sponsoruje wypad do Soltau do Heide Parku:banan: Slo podeślij mi namiar na tego typa z allegro od tych żarówek do halogenów no to może spotkajmy się wszyscy na piwku a nie wy we dwójkę
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Uwaga, Attention, Achtung, Bнимание 6 lipca jest kolejna runda db street battle w Antoninku. Vario jest sponsorem. Pisałby się ktoś na spocika ? EDIT, nieaktualne myślałem że to teraz w czwartek
variocustoms Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 SLO 6sty lipiec, pojebało mi się ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- to sobota
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 sory, zmieniam myślałem ze teraz Tomasz chyba zakochany że taki zakręcony
scq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 upjestem za, najbardziej to wtorek i czwartek mi pasuje, w sobotę do gebelsowa na cały dzień wyjeżdżam...firma sponsoruje wypad do Soltau do Heide Parku:banan: Slo podeślij mi namiar na tego typa z allegro od tych żarówek do halogenów Na dzień dobry idź na Desert Race po prawej stronie od wejścia, miękkie kolana po zejściu gwarantowane! Na wszystkich rollerach gdzie nogi wiszą swobodnie radzę dobrze zawiązać kamasze bo będziesz ich szukał Byłem 2 razy, polecam ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ---------- Aaa i koniecznie Colossos, drewniany, MEGA!!!
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 sory, zmieniam myślałem ze teraz Tomasz chyba zakochany że taki zakręcony Nie no bo Vario napisał że teraz rosół, Żarówki H11 55W Super White - WYPRZEDAŻ (3275686405) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dobra Panowie spadam spać rano pobudka i do pracy rodacy :facepalm:3maj Cię się dzięki za spota ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ----------
rosool88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Norbi nie omieszkam spróbować a i paputy zawiążę porządnie, Slo podziękował pięknie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi