Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Najgorsze auto jakim jeździłem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W MON-ie miałem przyjemność kilka razy być za "sterem" STAR-a 660 rocznik chyba 76', przebieg 1500km, benzyniak !!!, bez synchronizatorów! Mimo tak małego przebiegu (pojazd specjalny) - ledwo odpalał, nie mówiąc o jeździe :polew:

Opublikowano

W MON-ie miałem przyjemność kilka razy być za "sterem" STAR-a 660 rocznik chyba 76', przebieg 1500km, benzyniak !!!, bez synchronizatorów! Mimo tak małego przebiegu (pojazd specjalny) - ledwo odpalał, nie mówiąc o jeździe :polew:

bo ten star....

428f91c760adf2fc.jpg

....nie słuzył do jazdy a jedynie, cytuje: " przystosowano go do głębokiego brodzenia."

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wizualnie prawie identyczny. Dzięki za foto!!! Aż łezka sie kręci w oku... :D

Opublikowano

126 p wiadomo :wallbash:,potem byl Escorcik made in USA.Jak zaczal sie sypac to wydalem majatek(sprzeglo 1200 itp.)Potem Fiesta ,jest do dzis(smiga zoncia).Kupilem a4 i uwazam ze kazde auto przed nia bylo do d..y. :a4fan:

Opublikowano

BMW 1,8 z silnikiem M-40.

Ten silnik to jeden z najgorszych wynalazków tego koncernu, nie wspomnę o ciasnocie wewnatrz kabiny ...

@Norbi - twoje kłopoty z uruchomieniem fordowskiego diesla wynikały ze złe konstrukcji rozruszników , spitolonych już od czasów silnika 1,6 D.

Po prostu zbyt wolno się obracały i nie radziły sobie w temperaturach poniżej - 10 st C.

Opublikowano
  • Autor

BMW 1,8 z silnikiem M-40.

Ten silnik to jeden z najgorszych wynalazków tego koncernu, nie wspomnę o ciasnocie wewnatrz kabiny ...

@Norbi - twoje kłopoty z uruchomieniem fordowskiego diesla wynikały ze złe konstrukcji rozruszników , spitolonych już od czasów silnika 1,6 D.

Po prostu zbyt wolno się obracały i nie radziły sobie w temperaturach poniżej - 10 st C.

baskecior tak to było właśnie bo po kilku latach usłyszałem podobną opinie na temat rozrusznika :thumbdown: teraz fajnie sobie można porównac Forda miałem z małym przebiegiem i zima go zabiła a moja A4 całą zime bez świeczek paliła prawie na dotyk :thumbup: Powiem tak jak sobie tak patrze teraz na tych gości co jadą w zime takim escorcikiem Dieselkiem to pierwsze co przychodzi mi na myśl to Co ten skurczybyk zrobił że go odpalił :polew: A i dodam jeszcze że kiedyś kolega mechanik opowiadał mi historyjke podobną do mojej tylko z Mondeo 1.8td czyli to samo badziewie. Jak była zima to pan własciciel ze swoją żonką pełnili dyżury i co dwie godziny w nocy raz jeden raz drugi wychodzili odpalić bryke żeby mogli rano do pracy odjechać :D i pewnej nocy żona zaspała na służbie :polew: i Mondeo do wiosny odpoczywało :polew: Przepraszam dalej niemoge pisać :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jak mialem 3 lata to jechalem UAZEM

potem mialem nim jechac jeszcze raz to plakalem ( tak mi mowila mama )

a najlepsze ... to czarna wolga w 1987r przywiezli mnie nia rodzice ze szpitala do domu:D niczym malego pana prezydenta ;)

a i jeszcze polonez na taxowce o boze .... to nie samochod ;)

Opublikowano

Reanult Megane 2003, dostałam jako zastępcze, wszystko nie działało i uwaga zaskoczenie tylko klima dawała radę, cała reszta szmelc, plastikowe wnętrze, które skrzypiało i totalny muł. :thumbdown:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety VW Golf IV 1.6 gdyz zakonczylem jego zywot a wczesniej ponoc byl juz zdrowo bity i nie prowadzil sie zbyt dobrze moze jeszcze kiedys opowiem o tym wypadku...

Opublikowano

ja mialam wszyskie auta bardzo dobre i o dziwo z lezka w oku wspominam nyske ktora byla mega wypasiona bo miala w srodku kanape :polew:

ale to co zobaczylam jak moj chlopak przyjechal firmowym nowym z salonu autem to padlam. dostali fiaty panda a tam nawet nie ma nadkoli tylko lysa blacha, auto zrobilo tylko trase z Warszawy a rano na placu byl problem z odpaleniem bo w nocy zimno bylo, jedyne co dziala to klimatyzacja. koszmar na kolkach :polew: