Coleman Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 panowie kto mi pomorze mam problem ze stronka wrzuta co bym nie wpisal to wyskakuje mi blad tylko ta strona taka jest z innymi stronami nie mam problemow
kamilo Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Co wpisujesz ? gdzie ? w wyszukiwarkę plików ? jaki błąd ? Pisz konkretniej...
Coleman Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 17:59_________________________________________________o to mi chodzi co bym nie wpisal to wyskakuje blad
kamilo Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 dziwnie to wygląda, jaką masz przeglądarkę ? masz zainstalowane jakieś dodatki typu blokowanie elementów na stronach ? aktualna wersja przeglądarki ?
Coleman Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 google chrome najnowsze zadnych dodatkow nie mam bo siwezo wgrywany az od wczoraj system
kamilo Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 skoro wczoraj instalowałeś system to może zapomniałeś zainstalować javy albo flash playera ?
Rekomendowane odpowiedzi