zgredek27 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witajcie, samochod to AHU w B5 po II lifcie, temat taki, zgubiony jeden kluczyk (scyzoryk)-moze pod domem,musze go usunac z cenrtralki. Zostal tylko jeden, nie ma kluczy serwisowych co by można bylo wrzucić w stacyjke a drugi zaprogramowac na jego miejcu. I teraz pytanie, czy da sie vagiem usunac/sprawdzic na ktorym miejscu jest zakodowany (wiem ze sie da tylko nie pamietam jak ), kwestia usuniecia przez vag, jest na to sposob? Czy musze zakodowac inny kluczyk na jego miejscu z drugiego b5 na chwile? Pzdr,
szogun0 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Skasować klucze, zakodować na nowo i będzie OK.
zgredek27 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 ale jak zakodowac? W b5 kodowanie "szlo" po jednym kluczyku w stacyjce na zaplonie a drugi w zamek...a ja mam tylko jeden kluczyk
mos5 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 A nie ważniejsze jest usunąć klucz z immo.
zgredek27 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 To rowniez, ale nikt mi nie bedzie pstrykal pilot i szukal samochodu na parkingu jak z centralki wyrzuce
domjenick Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 podpinasz Vaga i kodujesz tylko ten klucz ze stacyjki -jeśli masz dwa,lub trzy w pamięci ,powinno być np 0111 przy trzech pilotach kodujesz i zostawiasz 1000 lub 0001-jest to bez większego znaczenia-masz wtedy tylko jeden pilot w pamięci
Rekomendowane odpowiedzi