oncik67 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 Acha zapomniałem dodac ze ten mój szpec podpinał inne radio JVC pod same głosniki i chodziło ok,bez buczenia czy to ma cos do znaczenia[mysle ze instalacja głosnikowa jest ok]raczej to bedzie wzmacniacz no ale trzeba radio wyeliminowac,a moje radio ma w sobie wzmacniacz aby poszedł głos na głosniki czy tak ???[Concert-kaseta]
nobile Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Tam ma "wzmacniacz" i głośniki spokojnie na nim zagrają. Jak właśnie wyeliminujesz radio to zostanie tylko wzmacniacz i wtedy tylko na nim będzie można się skoncentrować.
oncik67 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 witam podpinalismy drugie radio sprawne na 100% i jest tak samo [buczy]a wiec juz nie ma innej chyba opcji musi to byc wzmacniacz.wyciagnelismy go i kolega miał rozebrac i popatrzec w srodku na kondesatory itp..gorzej jak nic nie znajdzie moze bedzie którys nabrzmiały lub cos podobnego-sciezka felerna,,ale mysle ze to musi byc w wzmacniaczu.
Rekomendowane odpowiedzi