Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z rdzą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no daj foty jak to wyszło...ale na rogach od blendy czy klapy bagażnika koło blendy :?: I z tego co mi się zdaje, to ta blenda jest aluminiowa :mysli:

Opublikowano

Ja natomiast wybrałem się do dobrej lakierni w okoliocy, poprosiłem o dobranie lakieru w sprayu + lakier akrylowy w sprayu, rdzy sie pozbyłem papierem sciernym, kapka szpachlu, papierkiem na mokro cyk cyk sprayem + lakier, 2 dni pozniej polerka i sladu nie ma :)

Opublikowano

250-350 pln

Rozsądna cena

usunąć dwa małe pęcheże i tyle kasy ??

Policz sobie przygotowanie klapy pod malunek czyli demontaż listwy i tablicy potem robota czyli oczyszczenie ogniska rdzy, wyrównanie szpachlówką,podkład, szlifowanie, lakierowanie. To samo z listwą. Do tego dolicz koszt farby 100 gram bo wątpie aby ryzykował i zamawiał 50 gram gdyż zwykle receptury są tworzone na stu gramowe porcje.Piszę tu 100 gram bo na 100% będzie robił bazą tylko punktowa a klar na całość aby uniknąć ewentualnej różnicy w odcieniu. Lakier bezbarwny też kosztuje , Pasta polerska pracownik do tego skalkulować należy zużycie energii potrzebnej na wygrzanie ,amortyzację sprzętu.

Lekką ręką materiały to koszt około 100-150 złotych a z zysku opłaca resztę. No i musi się liczyć z ewentualną reklamacją.

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 17:45_________________________________________________

Ja natomiast wybrałem się do dobrej lakierni w okoliocy, poprosiłem o dobranie lakieru w sprayu + lakier akrylowy w sprayu, rdzy sie pozbyłem papierem sciernym, kapka szpachlu, papierkiem na mokro cyk cyk sprayem + lakier, 2 dni pozniej polerka i sladu nie ma :)

Jak masz o tym pojęcie i warunki do tego to czemu nie.

Opublikowano

to sobie wyjmijcie rynienki z dachu i wyskrobcie tą gumę hehe ja miałem tzw odparzenie cynku na dachu taki mały pryszcz ale jak zacząłem dłubać to ........ :gwizdanie:

czekam gdzie znów wyjdzie bo na dachu już na pewno nie :decayed:

Opublikowano

no nie gadaj,że tam takie coś wyszło... :gwizdanie: aż się przyjrzę u siebie :mysli:

Opublikowano

no niestety 12 lat to już raczej stare auto niż nowe :decayed:

tak to już bywa