mlodyy Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam. Mam maly problem w tylnym zawieszeniu gdy wsiadam do autka cos hrubocze jakby obcieralo jakas guma lub cos dosyc glosne to jest niezalerznie czy reczny zaciagniety czy nie sprawdzalem bujajac autkiem odglos dochodzi jakby z okolic zacisku chamulcowego objawy wystepoja w dwuch tylnych kolach czy bujam autko na biki czy naciskam na dul lub jak ktos wsiada na tylna kanape co to moze byc lozyska ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam mam podobny problem co kolega, przy wsiadaniu do auta jest słyszalne skrzypnięcie w tylnym zawieszeniu, tak jakby w starym łóżku sprężyny, ale dźwiek lekko metaliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Też mam to samo już od dawna i wydaje mi się,że ten dzwięk wydaje tłumik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyy Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 umnie to nie tlumnik podobny dzwiek ale kumpel telepal autkiem a ja bylem w kanale i dochodzi ze srodka kola chyba czeka mnie zmiana lozys bo nic wiecej nie moze tam chyba tak piszczec i skrzypiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no to sie dorzuce mam to samo uważam iż to hamulce ponieważ jak zrzuce z ręcznego dzwięk się nie pojawia ;] tak jakby przy wsiadaniu tarcza wykonywała lekki ruch ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 tak jakby przy wsiadaniu tarcza wykonywała lekki ruch ;] BO tak jest. Zaciągnij mocniej ręczny a nie usłyszysz. No chyba,że linka do podciągnięcia i słabo trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyy Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 witam troszke pozno to pisze ale brak neta byl wiec piszczenie stukanie itp to tak jak kolega cayenne napisal to reczny nawet jesli go sie mocno zaciagnie to i tak bedzie piszczalo ale jesli spuscisz calkiem chalas ustepoje wiec nic zlego .zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi