carlooss Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Witam zaczęło mi skrzypieć z tyłu gdy przejeżdżam przez "kocie łby" zlokalizowałem że to tuleja tylnej belki. Teraz pytanko czy muszę je wymieniać skoro nie ma luzów ani nic nie stuka? Można coś zrobić żeby przestało skrzypieć?
mixtur Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam podobny problem, ale niewiem co to jest.
cobradd Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam zaczęło mi skrzypieć z tyłu gdy przejeżdżam przez "kocie łby" zlokalizowałem że to tuleja tylnej belki. Teraz pytanko czy muszę je wymieniać skoro nie ma luzów ani nic nie stuka? Można coś zrobić żeby przestało skrzypieć? Jeśli ci skrzypienie nie przeszkadza to nie wymieniaj, spróbuj ja potraktować jakimś środkiem smarującym może pomoże
niumara Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 mam ten sam problem , skrzypienie w tylnim zwieszeniu . jak zlikwidowac?? zaznacze ze zawieszenie cale bez jakichkolwiek luzow , idelne, swieze autko z niemiec.
Reggi Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mnie tez skrzypiało ..wymyślałem z tulejami bo były w takim sobie stanie ... sprawdziłem odboje Polecam tam zajrzeć w pierwszej kolejności ..po moich został trot
niumara Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 okazalo sie ze to tylko na zaciagnietym recznym , wiec chyba to klocki , a moze cos innego hmm...
Rekomendowane odpowiedzi