kaktus13 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam. Mam pewien problem. Gdy jade do tyłu w chwili naciśnięcia hamulca pojawia sie pojedyńczy stuk...i tak za każdym razem. Co to może być?
GRYFI Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 luźne klocki w jarzmach. a jak za raz po hamowaniu do tyłu hamujesz do przodu to nie stuknie?
piotr_1982 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Mam to samo. Tylko ze przy hamowaniu jak jadę do przodu stuka prawa strona a jak do tylu to lewa. Jak sie tego pozbyć.
kaktus13 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 i skończyło się stukanie...samochód przewałkowany na stacjii diagnostycznej, wszystko w 100% sprawne, zjechałem hamuje i znowu to samo:(myślałem, że już zwariuje, a przyczyna była bardzo prosta- klucz do kół wyleciał z futerału i przy cofaniu i nagłym hamowaniu stukał o nadwozie:)błachostka, a tyle nerwów może zjeść...
niekrasz Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 i skończyło się stukanie...samochód przewałkowany na stacjii diagnostycznej, wszystko w 100% sprawne, zjechałem hamuje i znowu to samo:(myślałem, że już zwariuje, a przyczyna była bardzo prosta- klucz do kół wyleciał z futerału i przy cofaniu i nagłym hamowaniu stukał o nadwozie:)błachostka, a tyle nerwów może zjeść... mialem podobnie;)
Rekomendowane odpowiedzi