Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moc przybyła - powered by CTV Tuning i MT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z hamowni.Zmierzyłem , auto i wgraliśmy nowy program.Róźnica jest wyczuwalna.Mam banana natwarzy :twisted: Serdeczne podziękowania dla Alana i Marka za wszystko :wink: Poniżej wykres seria i po programie.Ten skok na wykresie w serii na samym początku , to przez ESP które się włączyło :twisted:

Jak Wam sie podoba seria :shock: Dodam tylko , że fabryka daje 130KM i 285Nm :lol:

Wkres serii - 153,8KM i 319,7Nm :shock:

1d57dccbcfb36bc1.jpg

Wykres program - 175,7KM i 369,2 Nm :mrgreen:

53e44d2fca4f4301med.jpg

Opublikowano

czyli byłem najbliżej :mrgreen:

Opublikowano

A na pewno miałeś wersje 130KM;). Słyszałem ze grupa Audi, VW dodaje troche koników ale żeby aż tyle. Pozostaje sie tylko cieszyc i pogratulowac:)

Opublikowano

No musze przyznac ze dosyc ciekawa sprawa z tą serią :shock: poprzedni wlasciciel cos nie grzebnął w oprogramowaniu ?? A po programie?? nie mam pytań 370nm to juz baaardzooo sporo :smile:

Opublikowano

Ja rozumiem 10 koni ale zeby 20 ladna promocje Ci dali Hugo w tej fabryce :wink:

Opublikowano

Mi się wydaje że to jest niemożliwe i poprzedni właściciel musiał zmienić program. Jaka firma by zaniżała moc samochodu wszyscysię chwalą osiągami a Audi by zaniżało moc silnika :?:

Opublikowano
  • Autor
Mi się wydaje że to jest niemożliwe i poprzedni właściciel musiał zmienić program. Jaka firma by zaniżała moc samochodu wszyscysię chwalą osiągami a Audi by zaniżało moc silnika :?:

Na 100% jest seria.Marek sprawdzał i potwierdził , że nic nie było dłubane :mrgreen:

Opublikowano
Na 100% jest seria.Marek sprawdzał i potwierdził , że nic nie było dłubane

Gratuluje naprawde, seria extra :shock:

Opublikowano

Hugo teraz masz KM i Nm jak ALLROAD 2,5 TDI :cool:

Opublikowano

:shock: o f*ck ... ale gifcik ... piekna seria ...

a i po zawirusowaniu moc przyzwoita .... :twisted:

jeszcze raz gratulacje

Opublikowano
  • Autor
:shock: o f*ck ... ale gifcik ... piekna seria ...

a i po zawirusowaniu moc przyzwoita .... :twisted:

jeszcze raz gratulacje

Gifcik kozacki.Po wirusku jest ok.Mozna więcej , ale chciałem lightowo.Co za dużo to nie zdrowo :lol:

Opublikowano

jak mi w styczniu VAT oddadza to tez jade, choc najlepiej zrobił bym juz to teraz:)

Opublikowano

Gifcik kozacki.Po wirusku jest ok.Mozna więcej , ale chciałem lightowo.Co za dużo to nie zdrowo

Teraz musisz zmienic w profilu :razz:

Opublikowano

no szok...ladniutko :D chyba tez musze zbierac na programik :mrgreen: ile wychodzi taka przyjemnosc? i czy sa znizki dla studentow?? :twisted:

Opublikowano
  • Autor
ile wychodzi taka przyjemnosc? i czy sa znizki dla studentow?? :twisted:

Cena ustalana jest z klientem indywidualnie.Ctv to mój serdeczny przyjaciel , więc co do ceny nie będe sie wypowiadał :) Porozmawiaj z Ctv , bo dla klubu są specjalne zniżki , więc na pewno dostaniesz extra cene :mrgreen:

Opublikowano

Hugo w miare mozliwosci zrób pomiary przyspieszenia (0-100 km/h) oraz elastycznosc na poszczególnych biegach ....

P.S a jak ze spalaniem ... ile wzrosło/zmalalo a moze stoi na tym samym poziomie .... :?:

Opublikowano
  • Autor
Hugo w miare mozliwosci zrób pomiary przyspieszenia (0-100 km/h) oraz elastycznosc na poszczególnych biegach ....

P.S a jak ze spalaniem ... ile wzrosło/zmalalo a moze stoi na tym samym poziomie .... :?:

Zatankuje , sprawdze spalanie i dam znać :wink:

Opublikowano

Ma pytanie czy twój engine to AWX?

znajomy w superbie też ma AWX i seria też mu wyszła ponad 150km,ja też mam AWX i coraz poważniej się zastanawiam że chyba warto zamieszać troszke.:)

Opublikowano
  • Autor

znajomy w superbie też ma AWX i seria też mu wyszła ponad 150km,ja też mam AWX i coraz poważniej się zastanawiam że chyba warto zamieszać troszke.:)

Tak pod maską siedzi AWX.Gdzie kolega hamował auto.A masz może jakiś wykresik?? W AWX z początkowych lat produkcji często bywało , że na hamowni brakowało koników :wink:

Opublikowano

Tak pod maską siedzi AWX.Gdzie kolega hamował auto.A masz może jakiś wykresik?? W AWX z początkowych lat produkcji często bywało , że na hamowni brakowało koników :wink:

To w moim pewnie jest to zanizenie:(