amdi92 Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 witam mam problem po zalozeniu gazu co jakis czas musze jezdzic na ustawianie go bo samochod czasem icezko pali i przerywa ale jak juz ustaia to wtedy jest dobrze tylko po pewnym czasie znow sie nietak dzieje a jest to sekwencja. co moge zrobic czy opiepryc mechanikow i powiedziec zeby sie za to porzadnie zabraliczy co moze byc z tym i jak mam to rozwiazac. Pozdrawiam
zegarmistrz Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 A kiedy gaz był monatowany?? Jak nie potrafią tego ustawić to ja bym im kazał to wymontować i pojechał do innego zakładu na instalacje..
amdi92 Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 jakies 2 ,3 tyg temu alejak ustaia to jest dobrze ale do czasu
tomek25 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 MOze to amatorzy ci wstawili ten gaz? Jezeli jezdziles juz do nich pare razy to cos jest nie tak z tym zakladem, ja bym nie wytrzymal :bicz3:. Mam instalke juz pol roku i nie bylem nawet na przegladzie zadnym tylko swiece przy zakladaniu zalozyli nowe.
amdi92 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Opublikowano 18 Września 2007 a mozesz mi powiedziec ile dawales za instalacje?? ja sam neiwiem czy mi wymienili swiecw moze byc wlasnie z tym problem yy mysle ze poprostu powinni sie do tego przylozyc a nie jak oni to robia czekaja az samochod ostygnie i podlaczja sie na 10 minut do gauzu i juz niby zrobili musza poprostu go wziasc na caly dzien
amdi92 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Opublikowano 18 Września 2007 no ja dawalem 2500 vbez swiec widoczne siwece wymienie no i pojade do nich na ustwienie tego gazu ale widocznie cos jest nietak jezeli caly czas sie rostraja niormalnie mi palil 11l/100km a teraz 13 14 ale to jest tez spowodowane ze mam termostat do wymiany bo w trasie mi schodzi temp do 60 Panowie tematem nie jest kwestia ceny instalacji! Przede wszystkim nie napisałeś co to za instalacja (jaki producent i model) [spedyt]
tomek25 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Silnik jest niedogrzany i pali wiecej-normalne.A co do instalki proponuje pojechac gdzie indziej i problem przedstawic.
Rekomendowane odpowiedzi