marek123_ms Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miala byc seria a okazala sie po modzie http://img839.imageshack.us/img839/1765/skanuj0002il.jpg Czekam na opinie
JeriLee Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Kolego ale nic nie widać, nawet serii
marek123_ms Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 No wlasnie jej nie widac Okazalo sie ze auto bylo po modzie... Czy z koncowego wyniku mozna podac przyblizone parametry poczatkowe auta??? Jak oceniacie efekt koncowy??? Przebieg krzywych itp... CZekam na opinie :>[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 21:17_________________________________________________A fale to efekt pracy niemieckich ,,chipstunerow"
JeriLee Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Wojtek przeważnie robi łagodny przyrost momentu i mocy, masz tak jak większość :> Bynajmniej beż żadnych falistych skoków, a jak wrażenia z jazdy podczas falowania i teraz po modzie?
marek123_ms Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 no powiem szczerze ze jestem bardzo mile zaskoczony i zadowolony z pracy Wojtka :> samochod o wiele lepiej przyspiesza i czuc moment obr w wiekszym zakresie a nie tak jak wzcesniej... Tamten program to jakies gowno bylo bo niby wartosci (KM iNM) prawie takie same a roznica w jezdzie nieporownywalna
jnx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A to nie było czasem spowodowane overboostami ?
marek123_ms Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 A to nie było czasem spowodowane overboostami ? Zbytnio nie wiem co to sa te ,,overboosty" :mysli:Chyba ze przyblizysz mi ten termin Tak wiec nie bede umial odpowiedziec ci na to pytanie... Ponawiam pytanie odnosnie przyblizonych parametrow serii bo jestem ciekaw :>
Rekomendowane odpowiedzi