ptosiu 87 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Witam wszystkich,jestem posiadaczem a4 1.9 tdi 2002r od tyg. Poniewaz jest to autko sprow.to chcialem sie poradzic co jest do wymiany pod maska ?-przebieg 220 tys.(wiem tyle ze za 4 tys km jest do wymiany olej i rozrzad) nie chce dluzej zwlekac dlatego chcialbym sie dowiedziec od Was jaki olej,rozrzad filtry itd. Pozdrawiam
mushu Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 było tak na szybko filtry mann albo knecht olej może być MOTUL SPECIFIC VW 505.01 ważne żeby spełniał normę 505.01 rozrząd tu różne opinie ale głownie polecany contitech rolki itp to np INA zapraszam do działu rabaty i promocje tam koledzy (np tom77 albo dzik) dokładnie dobiorą wszystko do Twojego autka po dobrych cenach
Ponio1767 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Troshe odswieze temat,bo niewiem gdzie napisac ) chodzi mi o wymiane filtro i oleju,mianowiscie przedwczoraj na komputerze wyskoczylo ze do zmiany oleju itp zostalo 0 km czyli czas na wymiane.I mam pytanie czy jak przejezdze jeszcze z 300,400 km to cy cos moze sie stac xD
Proof Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Nic się nie stanie,spokojnie.
Rekomendowane odpowiedzi