Gość osetti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A dziękować dziękować :> pogadane już temat lodowania podłapali Osa wiesz... sama zaczęłaś cześć Rafałku ja tylko napisałam życzenia
domjenick Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ...głodnemu chleb zawsze będzie na myśli.... :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ...głodnemu chleb zawsze będzie na myśli.... :gwizdanie: a jak to kiedyś napisała Azunia: głodny głodnemu zawsze wypomni
truckmaniac Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ...głodnemu chleb zawsze będzie na myśli.... :gwizdanie: a jak to kiedyś napisała Azunia: głodny głodnemu zawsze wypomni Gdzieś to już czytałem :mysli: :decayed: Nara. Czas do wyrka
rafalekx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 cześć Rafałku ja tylko napisałam życzenia A no cześć Kope lat hyhy Ładniejsze byś te życzenia złożyła a nie: "kutaski" Wrzuciłabyś jakąś ładną foteczkę powiedzmy tylko w fartuszku z życzeniami dla chłopczyków
domjenick Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ...głodnemu chleb zawsze będzie na myśli.... :gwizdanie: a jak to kiedyś napisała Azunia: głodny głodnemu zawsze wypomni
Gość osetti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 cześć Rafałku ja tylko napisałam życzenia A no cześć Kope lat hyhy Ładniejsze byś te życzenia złożyła a nie: "kutaski" Wrzuciłabyś jakąś ładną foteczkę powiedzmy tylko w fartuszku z życzeniami dla chłopczyków pamiętasz tę fotkę????????
domjenick Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 cześć Rafałku ja tylko napisałam życzenia A no cześć Kope lat hyhy Ładniejsze byś te życzenia złożyła a nie: "kutaski" Wrzuciłabyś jakąś ładną foteczkę powiedzmy tylko w fartuszku z życzeniami dla chłopczyków pamiętasz tę fotkę???????? dawaj fotkę Osa :naughty:
Gość osetti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 cześć Rafałku ja tylko napisałam życzenia A no cześć Kope lat hyhy Ładniejsze byś te życzenia złożyła a nie: "kutaski" Wrzuciłabyś jakąś ładną foteczkę powiedzmy tylko w fartuszku z życzeniami dla chłopczyków pamiętasz tę fotkę???????? dawaj fotkę Osa :naughty: yyy... nie mam jej już
Gość osetti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 nie mam aparatu, telefonu z aparatem ani kamerki w laptopie
domjenick Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 nie mam aparatu, telefonu z aparatem ani kamerki w laptopie to idz kup/pożycz et cetera :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 pamiętasz tę fotkę???????? Takich fotek się nie zapomina :kox:
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Dzięki dziołchy za życzonka Osa poka fote
domjenick Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Rafał i coś narobił .... może być na Pw
rafalekx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Rafał i coś narobił .... No to macie panowie oficjalne foto "Osa i fartuszek":
Rekomendowane odpowiedzi