miro1983 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Witam. Panowie ile czasu i co trzeba robic zeby odkrecily mi sie tloczki zaciskowe w hamulcach, bo dzisiaj wymienialem tarcze i klocki z tylu i musialem je wkrecic, bo inaczej nie dalbym rady nalozyc zaciskow na tarcze.
Dev Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 :polew: :polew: :polew: zdejmij zacisk i ponaciskaj pedał hamulca nożnego ręcznym też mozna
miro1983 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 ale jak go sciagne, to nie naloze na tarcze jak poluzuje.
miro1983 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 bo mi teraz reczny nie chyta, a mechanik mi powiedzial, ze sam sie odkreci, wiec nie chce sie puki co bawic z regulacja linki.
Dev Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 d..pa nie mechanik, linka do regulacji
miro1983 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 tez mi sie tak wydawalo hehe
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ale zacisk tez sprawdz jak dziala
gucia Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Podnieś koło i zobacz czy sa hamulce. Jeśli są to rzeczywiście linka do regulacji. A propo nie uważasz że jeśli założyłeś nowe klocki to ręczny powinien lepiej łapać? Odpal silnik naciśnij hamulec i podciągnij kilka razy ręczny lub sam ręczny. W ten sposób nastąpi regulacja.
Rekomendowane odpowiedzi