Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] A4 2000r 115KM xenon 18" skóra, navi, dvd SPRZEDANA...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małolaty i co z tymi fotkami ?? :bicz:

Opublikowano
  • Autor

za kilka godzin wrzuce,wczoraj jakoś nie dało rady, najpierw porobie fotki samych foteli i zapodam na forum a później wezme się za zakładanie boczków :)

Opublikowano

no to czekam...y może później zalecę do Ciebie to ocenię w realu... :naughty: ale będzie pięknie tak jak Ci mówiłem krem pasuje suuuper do czarnej budy... :thumbup:

Opublikowano

ja troche odejde od tematu... jak wlozyles concerta2 cd do a4 z2000? na dodatek masz podswietlanie... czekam na info

Opublikowano
  • Autor

1d25ed32f16f26aa.jpg

a13e76158c3fbaa6.jpg

fc9dac92ff6f3d56.jpg

na razie tyle,teraz ide zakladać boczki,jak dziś się wyrobie to zapodam wieczorkiem fotki całości....

Opublikowano

małolaty teraz tak patrzę że jeszcze musicie dać podłokietnik do obszycia :D no ale autko tak jak już rozmawialiśmy wczoraj KOX !!

Opublikowano
  • Autor

na żywo stan jest troszkę gorszy z tego jak patrze na fotki,się zobaczy jak się da do czyszczenia wszystko, cały ten komplet leżał u kolesia pół roku w garażu i tak wyglądał,kilo kurzu na wszystkim,ale jak na jasną skóre to stan jest dość dobry...

dałem 1150?? dobra cena??[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:31 _________________________________________________podłokietnik jest w komplecie :) tylko troszeczkę wytarty ale zobacze jak będzie wyglądał po czyszczeniu..

Opublikowano

czytałem że felgi do żyda...

Opublikowano
  • Autor

ja troche odejde od tematu... jak wlozyles concerta2 cd do a4 z2000? na dodatek masz podswietlanie... czekam na info

kupiłem takie na allegro że z tyłu wychodzi kabelek od podświetlenia i wpionasz się w kostke iso z kablem od podswietlenia...

ps. jak dobrze pójdzie to może będzie na sprzedaż ale zobaczymy jakie będą fundusze:P[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:39 _________________________________________________

czytałem że felgi do żyda...

dzwonił dziś właśnie koleś który pisał już do mnie na meila i jutro przyjeżdza po felgi, i chyba będe musiał założyć z multivana zimówki narazie póki swoich zimówek nie kupie... troszkę lipa że już sprzedaje bo pewnie znając moje szczęscie do grudnia nie będzie śniegu itp :D

Opublikowano

wosiek1

ps. jak dobrze pójdzie to może będzie na sprzedaż ale zobaczymy jakie będą fundusze:P

wiem co chodzi Ci po głowie... :kox: a dzwoniłeś już ??[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:44 _________________________________________________to jak coś to ja mam słabe bo słabe ale zimówki od naszej poprzedniej A4 to się coś wymyśli...

Opublikowano
  • Autor

wosiek1

ps. jak dobrze pójdzie to może będzie na sprzedaż ale zobaczymy jakie będą fundusze:P

wiem co chodzi Ci po głowie... :kox: a dzwoniłeś już ??[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:44 _________________________________________________to jak coś to ja mam słabe bo słabe ale zimówki od naszej poprzedniej A4 to się coś wymyśli...

:kox: właśnie to mi cały czas chodzi po głowie :P nie dzwoniłem jeszcze ale już dzwonie:P

to masz jakieś tam koła?? super,ty zarobisz a ja będe miał koła jakl co:p

Opublikowano

skóra w :audi: i automatycznie elegancja wzrasta :th:

dlaczego ona taka pofałdowana ?

Opublikowano

Jeszcze by się przydały listwy na szyby w chromie, reszta super

Opublikowano

pofałdowana bo to skóry od modelu przed liftem i to w dodatku w wersji komfort a nie S-line

Opublikowano
  • Autor

dlaczego ona taka pofałdowana ?

pofałdowana to ona chyba seryjnie była tak jak alvaro pisze ale wiadommo nie jest to nówka sztuka tylko z 97r...ale daje rade

Jeszcze by się przydały listwy na szyby w chromie, reszta super

raczej jak co to kiedyś może relingi założe...

a teraz z innej beczki...

nie ruszyłem nawet dziś z boczkami :bicz:

mamuśka wyjeżdza za granice na tydzień i co troche do miasta, a to zrób to,a to tamto i nie było czasu kompletnie aby chociaż zacząć... :bicz:

dziś został zamówiony następny dodateczek do zajebistej całości,kompletna konsola pod navi :thumbup: a mam nadzieje że niedługo będzie kasa na navi :wallbash:

albo mi się zdaje albo przy skórze w aucie jest całkiem inny dużo lepszy ,taki przestrzenny dzwięk w aucie.

prawda czy to tylko moje dziwne odczucie??

Opublikowano

Galanto kolego z tą skórą :thumbup:, tyle dodatków że waga fury to już pewnie gdzieś z 1,5t hyhyhy , ładuj chipsaka bo pod większą górkę się nie utaśtasz. :polew: Zmiany na DUŻY PLUS!!

Opublikowano

No no gratki :oklaski: Fura MEGA KOX ! :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

najpierw będzie zmiana silnika,poźniej dopiero chips:P

Opublikowano

Idziesz w ślady Murzyna!! Jak się to sprawdzi to kto wie ....

Opublikowano

Idziesz w ślady Murzyna!! Jak się to sprawdzi to kto wie ....

lepiej żeby nie szedł.... bo Murzynkowi silnik odmówił posłuszeństwa.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.