adamooo Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 witam..poszukuję zdjęcie i numer impulsatora do skrzyni diesla 1,9 i 2,0 , 5 i 6 biegowej oraz zdjęcie zaślepki która jest wkładana jak nie ma impulsatora... jak ktoś ma chwilkę to poproszę
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Podbijam... mi taki impulsator przyda sie do skrzyni 2.5TDI.
adamooo Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Podbijam... mi taki impulsator przyda sie do skrzyni 2.5TDI. Fly jak coś to impulsator jest do odbioru u szewca nówka funka jest na mnie..cena coś ok 80zł
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jaki ma nr ? podejdzie do mnie ? sam nie wiem, czy mam miejsce na impulsator w skrzyni... ECU nie widzi mi predkosci, wiec chce pojsc w ta strone, moze zagada...
adamooo Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 sptaj się nosba czy masz miejsce w skrzyni ...a impulsator wychodzi cały czas ten sam..więc napewno podejdzie..
sylwestro_k Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jaki ma nr ? podejdzie do mnie ? sam nie wiem, czy mam miejsce na impulsator w skrzyni... ECU nie widzi mi predkosci, wiec chce pojsc w ta strone, moze zagada... witam, wiem że temat dość stary, ale mam ten sam problem- ecu nie pokazuje prędkości (licznik działa) pamiętasz co było przyczyną? rozwiązałeś problem?
Rekomendowane odpowiedzi