tomek533 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Witam Częściowy brak polega na tym, że po otworzeniu prawych tylnych drzwi nie ma oświetlenia wnętrza kabiny ani też oświetlenia drzwi tych otwartych, przy pozostałych drzwiach wszystko się załącza. Może chaotycznie to napisałem ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Co to może być? Czujnik otwartych drzwi? Gdzie to znależć? Pozdrawiam i proszę o pomoc.
iwadrian Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Czujnik znajduje się w zamku drzwi. Możliwe jest też przetarcie się któregoś z przewodów w wiązce elektrycznej pomiędzy drzwiami a słupkiem środkowym.
tommylee Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 jak to sprawdzić bo mam u siebie to samo
mszerszen Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 siemanko u mnie to samo tez częśćiowo podświetla , sprawdzałem kable w słupku i nic to chyba jakis czujnik jest padnięty
A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 trzeba rozebrać boczek drzwi i wtedy dostać się do zamka tam możliwe że zaśniedziały zimne luty albo mikrostycznik w zamku już nie działa (lepiej wymienić cały zamek używkę można dostać za 50 zł)
Rekomendowane odpowiedzi