jay_zzA4 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witam. Mam pewien problem, poniewaz cos słabo radio odbiera mi stacje :/ powiem szczerze ze jest az tak zle ze nie da sie tego sluchac :/ jak stoje w miejscu to czasami jeszcze sie da, ale jak rusze to juz jest tragicznie. Wiem ze antena jest na tylnej szybie, ale starczy ze poloze reke na szybie to radio przestaje grac :/. Wiecie gdzie znajduje sie wzmacniacz do tej anteny ?? lub czy mieliscie podobny problem i jak go rozwiązaliscie ?? Wydaje mi sie ze moze wzmacniacz jest zepsuty i trzeba by go wymienic bo daleki bym był od robienia dziur na normalna antene. Pozdrawiam i dzieki za kazda pomoc.
Shaolin Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Prawdopodobnie radio ma przerwane lub zlamane polaczenie kabla do anteny. Zmierz miernikiem czy jest przejscie pradu i czy jak ruszasz kablem prad zanika.
Tony Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 U mnie kiedyś radio nie chciało grać na postoju... Tak jak u Ciebie strasznie szumiało. Nie wiem o co chodziło, bo jakiś czas temu samo się naprawiło
Rekomendowane odpowiedzi