mlodyabc Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Jako że na 12.10 jestem umówiony na wirusik u Aligatora w Katowicach podjechałem do niego wcześniej i zrobiliśmy logi. Ali powiedział, że "wszystko jest ok" przepływomierz i turbo super tzn po odpaleniu jeden pompowtryskiwacz podobno słabiej pompował a pożniej już sie rozchulał ale Wojtek powiedział żeby nic z tym nie robić ze jest OK. Ale jeszcze hamownia zweryfikuje. Co sadzicie czy tak zostawić i jednak cos z tym robić? I jaki to może mieć wpływ po sofcie?
Dev Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 na razie rób virusa, pózniej bedziesz sie martwił pamietasz jaka była korekcja poszczególnych wtryskiwaczy ?
mlodyabc Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Niestety nie, ja sie nie znam na tym, wszystko co napisałem mówił mi Aligator podczas robienia logów.
mlodyabc Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Właśnie nie mam, kontaktowałem się z Wojtkiem ale mówi ze nie przechowuje logów.
przemik Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 w takim razie rozmowa bezprzedmiotowa...
Rekomendowane odpowiedzi