Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie jest te 8 głośników w Avancie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Matko boska... W jakim boczku. W bagażniku? czy jak? Już nic nie kumam!!!!! :embarrassed:

Opublikowano

W schowku po lewej nic nie ma. No pusto jak nic!!! Na dnie tylko blachy widać, dalej to tylko nadkole i izolacja

To znaczy, że z subwoofera nici, z tego co opisujesz nie ma go.

Opublikowano
  • Autor

Też tak myślę... Albo go nie było tam nigdy (choć znalazłem tam spory kawałek plastik, nie wiem od czego), albo go ktoś wymontował... Nie wiem i chyba już nigdy się nie dowiem. A tak w ogóle to tragicznie jak na moje ucho grają te fabryczne głośniki. Tzn może być, ale to nie to co w fabrycznych w mojej byłej Omedze ;( Brakuje mi czegoś w tym dźwięku...

Opublikowano

ten glosnik w bagazniku to taki troche pic na wode ledwo go slychac ale faktycznie tam jest :thumbup:a z przodu gdzies pod deska jest do niego wzmacniacz

Opublikowano

Nie w schowku :wallbash: tylko w nadkolu (nie wiem jak to nazwac) za kanapa.. :chytry:

(miedzy schowkiem a kanapa) :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2007, 17:42 _________________________________________________tuil0.jpg

:D

Opublikowano

Yes Yes Yes :polew: mam suba :D ale ten sub to tylko z nazwy :P bo wogóle go w kabinie nie słychać :P ale jest i coś tam daje, bo przyznam rację że w a4 głośniki fabryczne to tragedia :confused4: Jak otworzysz schowek z lewej i masz go takim plastikiem zabudowanym a nie tak jak w tym z prawej że nic nie ma- to masz suba, a głośnik jest z boku za tapicerką :) Na tym plastiku jest logo :audi: a pod nim napis NOKIA a z boku u mnie naklejka z głośnikiem

Fotka suba:

1eaed09304e97036m.jpg

A mam jeszcze pytanko :)

1. Edit :/

2. Macie jakiś taki kabel co idzie od wnęki na zapasówkę do lewego nadkola pod tapicerkę??

Fotka:

2ba64d8707a20ab6m.jpg

Z góry dzięki za odpowiedzi i sorry za syf w bagażniku, to przez to że nie ma komu go umyś od jakiegoś miesiąca :embarrassed: ale obiecuję poprawę <normalnie jest czyto ;) >

Opublikowano
  • Autor

Jesteście zaje...ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:

Dzięki za zainteresowanie tematem. Teraz już wiem że nie mam suba... Ale chyba nie mam czego żałowac tak naprawdę....

Wielkie dzięki ykk (ps. masz zajefajne skóry w niuni) i dawkol-d1 za bardzo jasne wytłumaczenie i poświęcenie!!!! I wszystkim pozostałym też dziękuję :wink4:

Zajefajne forum :audi::a4fan:

THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:

Opublikowano

tadziktoja to bylo tylko zdjecie pogladowe.. :naughty: nie moje autko.. :afro:

Opublikowano

Ja też niedawno odkryłem że mam suba Nokii. Tez mam 8 glosnikow aktywnych kod. Z tym że u mnie głośniki ładnie grały. bas mocny i soczysty. zawsze sie dziwiłem jak to mozliwe ze głosników w drzwiach taki dźwięk. a tu niespodzianka w bagazniku. teraz tylko znajde ten w nogach do głosnomówiącego.

1. Co to jest taka zielona jakby gąbka tam do niej do środka kable idą, ona się w prawym schowku znajduje?

To jest centralka do zamka centralnego.

Opublikowano

Ja też niedawno odkryłem że mam suba Nokii. Tez mam 8 glosnikow aktywnych kod. Z tym że u mnie głośniki ładnie grały. bas mocny i soczysty. zawsze sie dziwiłem jak to mozliwe ze głosników w drzwiach taki dźwięk. a tu niespodzianka w bagazniku. teraz tylko znajde ten w nogach do głosnomówiącego.

1. Co to jest taka zielona jakby gąbka tam do niej do środka kable idą, ona się w prawym schowku znajduje?

To jest centralka do zamka centralnego.

a dokładniej mówiąc pompka centralnego zamka.