Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] BPW przejechane 200 tkm i wszystko OK?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam te wszystkie posty o walkach i PDF-ach i mam wrazenie,ze jestem na stronie FSO Polonez :kox:.

W zwiazku z tym mam pytanie:

Jakie mam szanse robiac regularne wymiany oleju i tankujac normalne paliwo(rafineria Ingolstadt)dobic z tym silnikiem so dwuch stowek :mysli:?

Opublikowano

Czytam te wszystkie posty o walkach i PDF-ach i mam wrazenie,ze jestem na stronie FSO Polonez :kox:.

Jakie mam szanse robiac regularne wymiany oleju i tankujac normalne paliwo(rafineria Ingolstadt)dobic z tym silnikiem so dwuch stowek :mysli:?

duze :cool1:

Opublikowano

duze :cool1:

nareszcie jakiś pozytywny komentarz :):tongue4:

Opublikowano

Z tego co piszą na tym forum to mniejsze niż w rosyjskiej ruletce :wink4:, ale tak jak powyżej są i dobre opinie jednakże ja bym chyba nie podjął ryzyka...

Opublikowano

bo to jest tak ,to jest forum i tutaj jak masz problem to piszesz a jak niemasz to niepiszesz proste ale ja napisze 190 na zegarku a nigdy kontrolka sie niezaswiecila samoregeneracja zawsze olej long nonstop

Opublikowano

Z tego co piszą na tym forum to mniejsze niż w rosyjskiej ruletce :wink4:, ale tak jak powyżej są i dobre opinie jednakże ja bym chyba nie podjął ryzyka...

pitolenie , w Skandynawii to np: niezmiernie popularny samochod nawet w niemcowni tyle ich nie widze co u tu ( w moim garazu podziemnym stoja 3 + czwarta moja , i to tylko na moim pietrze ) wiec chyba nie ma takiej tragoedii skoro tyle ludzi je kupuje a przesiada sie potem na B8 tez 2.0 wiec jak by mieli zle doswadczenia to by uciekali gdzie pieprz rosnie.Do twojej obiegowej opini dodaj jeszcze to ze jak sa problemy to w autach 205 i 2006 . zoba nawet tu na forum czy pojaiwl sie jakis padniety 2007 ? bo ja sobei nie przypominam.

Auta w ktorych cos padalo to zazwyczaj sprzety z Niemcowni poflotowe , wiec na zrowy rozum jezli takie auto odpala jest dziennie 30 razy to chyba w przeciwienstwie do 2 , 3 razy uzytkowane przez osobe prywatna chyba nie musisz miec mgr. z fizyki zeby wyobrazic sobei o ile szybciej wyrobi sie nieszczesny zabierak.Sa tu ludzie ktrzy nawet na BLB przejechali ponad 200kkm i nic sie nie dzieje , wiec wez to pod uwage.

Opublikowano
  • Autor
bo to jest tak ,to jest forum i tutaj jak masz problem to piszesz

...Bo chodzi o to zeby Polak przed szkoda a nie poszkodzie madry byl! :evil: :>

Trzy lata temu jak kupowalem 2.0 tdi i 1.8t nic nie bylo na necie o walkach&co...

i z rok,dwa bym se jeszcze pojezdzil bez wielkiego naprawiania(teraz odpowiednio:124 i 105 tkm) :decayed:

Opublikowano

bo to jest tak ,to jest forum i tutaj jak masz problem to piszesz a jak niemasz to niepiszesz proste ale ja napisze 190 na zegarku a nigdy kontrolka sie niezaswiecila samoregeneracja zawsze olej long nonstop

wreszcie inteligentny post :good:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:32_________________________________________________

pitolenie , w Skandynawii to np: niezmiernie popularny samochod nawet w niemcowni tyle ich nie widze co u tu ( w moim garazu podziemnym stoja 3 + czwarta moja , i to tylko na moim pietrze ) wiec chyba nie ma takiej tragoedii skoro tyle ludzi je kupuje a przesiada sie potem na B8 tez 2.0 wiec jak by mieli zle doswadczenia to by uciekali gdzie pieprz rosnie.Do twojej obiegowej opini dodaj jeszcze to ze jak sa problemy to w autach 205 i 2006 . zoba nawet tu na forum czy pojaiwl sie jakis padniety 2007 ? bo ja sobei nie przypominam.

Auta w ktorych cos padalo to zazwyczaj sprzety z Niemcowni poflotowe , wiec na zrowy rozum jezli takie auto odpala jest dziennie 30 razy to chyba w przeciwienstwie do 2 , 3 razy uzytkowane przez osobe prywatna chyba nie musisz miec mgr. z fizyki zeby wyobrazic sobei o ile szybciej wyrobi sie nieszczesny zabierak.Sa tu ludzie ktrzy nawet na BLB przejechali ponad 200kkm i nic sie nie dzieje , wiec wez to pod uwage.

pozatym sporo nabywanych aut maja okazyjne ceny,i w bonusie cofane zdrowo liczniki :cool1:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:35_________________________________________________

skoro, nie masz doswiadczenia po co sie wypowiadasz??? :kwasny: