luQas Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witam dzis rano przestal mi swiecic na czerwono ekranik od predkosci wentylatora itd... Spalila mi sie tylko zarowka czy moze tzw Diody gdzie przy tym unfalu trzeba zmienic panel??? Dodam ze przy przypatrzeniu sie widac na ekraniku co nie co
Misior Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Jesli pod słonce i wlasnie przy takim wpatrywaniu widac cyferki itp to spaliły Ci sie prawdopodobnie tylko zarówki i musisz je wymienic. Odrazu oczywiscie mozesz sobie sprawdzic luty. Wszystko opisane ladnie w Warsztacie.
wesoly1601 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Tylko żarówka skoro masz zarys!!!
luQas Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 W Warsztacie tzn???? Bo na Duzym Ekranie nie do konca pokazuje mi temperature te cyferli czy LO-HI czy to tez da sie jakos naprawic czy raczej wymiana panela??
Krycha Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 U mnie to samo się ostatnio stało, i koledzy mówili że to żarówka od podświetlania. Narazie nigdzie jej nie mogę znaleźć muszę się wybrać do aso chyba, bo bez wyświetlacza to ciężko jeździć
wesoly1601 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 W dziale warsztat jest opisane jak to naprawić! Wystarczy poprawić luty od tasiemki... Tylko na 2 wtyczkach! A żarówki w dobrym motoryzacyjnym powinny być. Ja wsadziłem 1,2W chyba bo nigdzie nie mogłem kupić 0,9W. Świeci doskonale i nic nie mruga
Rekomendowane odpowiedzi