Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

PABLO póki co to ja po kosztach musze pójść :gwizdanie:

na wkład do auta sporo potrzebuję a aktualnie biedny student jestem :naughty:

ale pomalutku będzie robione :hi:

Jak to mówią pomalutku ale ważne by dojść do celu :naughty::good:

Ok bo tu już mnie vipy zaczęły atakować to wszystko umieściłem w 1 poście aby wyglądało przejrzyście i miało ręce i nogi :wink4::decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:42_________________________________________________Panowie audiola ma nie tylko na celu cieszyć oko swoim wyglądem i sprawiać przyjemność z jazdy ale też pomagać biednym w łatwy sposób :decayed:

Poprzedniej zimy zaproponowałem jednemu panu z pod biedronki który wołał :rant: :ranting1: na mnie 2zł, także dałem mu miotełkę i kazałem mu działać to ładnie mi odśnieżył auto w co zamian dostał na 2 VIPY każdy ponad 7% z biedronki :kox: :kox: :kox::polew:

5c685732583fca79m.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

hah :polew: czyl działasz w akcji charytatywnej ! :cool1:

swoją drogą to za odśnieżenie takiej fury On Tobie powinien zapłacić :kox:

Opublikowano

j**any :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hah :polew: czyl działasz w akcji charytatywnej ! :cool1:

swoją drogą to za odśnieżenie takiej fury On Tobie powinien zapłacić :kox:

Dobra akcja :kox:

Opublikowano

Hah ale pomysł dobry ja bym na to nie wpadł :polew:

Opublikowano

Pablo w Krakowie jest znany z różnych pozytywnych inicjatyw :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/krakowskie_assistance-t60024.0.html - macie przykład jak to raz sprawdzał szybkość i sprawność działania Krakowskiego Assistance... Dla podtrzymania realizmu i dramaturgi całej sytuacji próbował nawet o filar wiaduktu zahaczyć... Brakło dosłownie kilku milimetrów...

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pablo w Krakowie jest znany z różnych pozytywnych inicjatyw :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/krakowskie_assistance-t60024.0.html - macie przykład jak to raz sprawdzał szybkość i sprawność działania Krakowskiego Assistance... Dla podtrzymania realizmu i dramaturgi całej sytuacji próbował nawet o filar wiaduktu zahaczyć... Brakło dosłownie kilku milimetrów...

:decayed:

jarko to przypomniałeś szybki Krakowski Assistance, tylko najlepsze było że jeden robił a wszyscy patrzyli a nawet jeden spał na stojąco :kox::polew:

Blisko było dosłownie milimetry :gwizdanie:

0e63568b839b2628m.jpg

33a9d5e9e7d0afabm.jpg

Opublikowano

Jak to mówią pomalutku ale ważne by do dojść do celu :naughty::good:

Ok bo tu już mnie vipy zaczęły atakować to wszystko umieściłem w 1 poście aby wyglądało przejrzyście i miało ręce i nogi :wink4::decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:42_________________________________________________Panowie audiola ma nie tylko na celu cieszyć oko swoim wyglądem i sprawiać przyjemność z jazdy ale też pomagać biednym w łatwy sposób :decayed:

Poprzedniej zimy zaproponowałem jednemu panu z pod biedronki który wołał :rant: :ranting1: na mnie 2zł, także dałem mu miotełkę i kazałem mu działać to ładnie mi odśnieżył auto w co zamian dostał na 2 VIPY każdy ponad 7% z biedronki :kox: :kox: :kox::polew:

5c685732583fca79m.jpg

Pablo to troszke malo mu zaplaciles bo za odsniezanie cena jest ok 7zl za metr kawdratowy a audica ma przynajmniej ze 4 m wiec go wykorzystales :polew: musisz mu dolac ruznice na konto :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak to mówią pomalutku ale ważne by do dojść do celu :naughty::good:

5c685732583fca79m.jpg

Pablo to troszke malo mu zaplaciles bo za odsniezanie cena jest ok 7zl za metr kawdratowy a audica ma przynajmniej ze 4 m wiec go wykorzystales :polew: musisz mu dolac ruznice na konto :kox:

Najważniejsze że dostał 2 upragnione złote Vipy :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Gdzie dorwaliście taki fajny plac do drifftu?? :kox:PABLO co ty byś tak poszedł w te filary czy ktoś inny???

Opublikowano

zapraszam do Poznania :good:

sporu tu takich miejscówek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

zima! :D hah

Spoko miejscówka ale u nas jest lotnisko baardzo duże i w cholere jest miejsca na dodatek jest górka jak by ktoś chciał lecieć A4ką "na Małysza" :decayed:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 22:39_________________________________________________

Gdzie dorwaliście taki fajny plac do drifftu?? :kox:PABLO co ty byś tak poszedł w te filary czy ktoś inny???

Tak to ja byłem i o milimetry uratowałem audiole od wielkiego boom...

Opublikowano

"trza "czekać na wiosenne foty, fura na 19" będzie kozak :evil:

Opublikowano

a wiosna tuż tuż ;d u mnie pięknie słońce świeci ;d śniegu ubywa tak więc zbliża się czas modów :kox:

Opublikowano
  • Autor

a wiosna tuż tuż ;d u mnie pięknie słońce świeci ;d śniegu ubywa tak więc zbliża się czas modów :kox:

Dokładnie :kox:

U nas ubywa śnieg i chciało by się powiedzieć że można zmieniać felunek ale nie ma sensu bo zaraz trzeba by było spowrotem założyć 16" z zimówkami bo zima lubi wracać :decayed:

Opublikowano

ja mam 15 kołpaczki wiec sie tak nie chwal :D hahaha [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 16:14_________________________________________________imag0007ry.jpg

pytanko : co to jest? :shocked:

Opublikowano

Wylaczasz tym syrene alarmu. Na przyszlosc :szukaj:

Moja A4 nie jest dzialem do zadawania wszelkich mozliwych pytan.. :gwizdanie: :gwizdanie: