Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

korzystam tylko z uprzejmości kolegi :) dzięki.

Opublikowano

Wylaczasz tym syrene alarmu. Na przyszlosc :szukaj:

Moja A4 nie jest dzialem do zadawania wszelkich mozliwych pytan.. :gwizdanie: :gwizdanie:

Nie syrenę, a czujki wewnątrz aby zostawić samochód np. z uchylonymi szybami.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wylaczasz tym syrene alarmu. Na przyszlosc :szukaj:

Moja A4 nie jest dzialem do zadawania wszelkich mozliwych pytan.. :gwizdanie: :gwizdanie:

Nie syrenę, a czujki wewnątrz aby zostawić samochód np. z uchylonymi szybami.

Każdy ma inną teorię na ten temat :D[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 01:37_________________________________________________Chyba wystarczy tego czekania i w pt zakładam fele :)

A w sobotę wymieniam kierownice i kierunkowskazy na dymione (czarne) także jak wszystko będzie miało ręce i nogi to będą nowe fotki :)

Opublikowano

Widzę, kolega zakłada kierę sportową :good: napewno będziesz zadowolony fajnie wygląda i leży w dłoniach :decayed:

Auto prezentuje się super, lampy zespolone dają radę, felgi konkretne...

To czekamy na fotki :)

Opublikowano
  • Autor

Widzę, kolega zakłada kierę sportową :good: napewno będziesz zadowolony fajnie wygląda i leży w dłoniach :decayed:

Auto prezentuje się super, lampy zespolone dają radę, felgi konkretne...

To czekamy na fotki :)

Zadowolony to będę na pewno bo 2 lata temu sprowadzałem z kolegą za Poznania taką samą jak moja 2.6 tylko na większym wypasie w środku 4 x el. szyby, skóra, bose, nawet miał szyberdach hehe i posiadał taką właśnie kierownice, jechałem nią z powrotem do Krk i kiera za***iście leży w dłoni :kox:

Kierownice już dawno powinienem wymienić bo już normalnie :sick3::decayed:

Trafiła mi się cała kompletna i w B. dobrym stanie ta dokładnie co wkleiłem w 1 poście a co najważniejsze z małym wieloklinem 17mm co uwierz ciężko taką znaleźć dzisiaj (same po 1 lifcie z dużym wieloklinem 26mm) a nie chciało by mi się wszystko przerabiać tak jak kolega Szymoonk opisał => http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t122382.0.html;msg1460911;highlight=wieloklin#msg1460911 za co wielkie :oklaski: , gostek twierdzi że zdemontował ją z A4ki 95r, fotki mi wysłał dla sprawdzenia także wszystko powinno pasować P&P.

Opublikowano

No ja też nie chciałem rzeźbić z kierownicą i udało się kupić w niezłym stanie, jak mały wieloklin do na pewno będzie P&P.

Opublikowano
  • Autor

No ja też nie chciałem rzeźbić z kierownicą i udało się kupić w niezłym stanie, jak mały wieloklin do na pewno będzie P&P.

I o to chodzi :)

Tak też lookam na Twój wątek i nie wiem czy nie skuszę się na licznik z pełnym Fisem :kox::decayed:

Opublikowano

Powiem Ci, że w naszych rocznikach montaż FIS-u jest bez większych problemów, nie trzeba mieszać przy immo jeśli wymieniasz na licznik z analogowym zegarkiem bez cyferek. Ja ogólnie jestem zadowolony (pomijając klika problemów tutaj je opisałem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adp_jaki_ori_nr_licznika_fis_w_audi_a4_b5_16_97-t120820.0.html;msg1440194#msg1440194). Dogadałem się ze sprzedającym, że jak będzie miał licznik dokładnie z mojego rocznika to mi podeśle i wymienimy. Ten co ja mam powinien działać poprawnie w 95-96 rok.

Ogólnie FIS fajna sprawa.

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci, że w naszych rocznikach montaż FIS-u jest bez większych problemów, nie trzeba mieszać przy immo jeśli wymieniasz na licznik z analogowym zegarkiem bez cyferek. Ja ogólnie jestem zadowolony (pomijając klika problemów tutaj je opisałem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adp_jaki_ori_nr_licznika_fis_w_audi_a4_b5_16_97-t120820.0.html;msg1440194#msg1440194). Dogadałem się ze sprzedającym, że jak będzie miał licznik dokładnie z mojego rocznika to mi podeśle i wymienimy. Ten co ja mam powinien działać poprawnie w 95-96 rok.

Ogólnie FIS fajna sprawa.

Nie fajna tylko za***ista hehe

Wiadomo trochę jest z kodowaniem ale tak jak mówiłeś zależy w którym roczniku A4ki.

Dodane i zmienione mody w 1 poście. [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________Fele założone i wygląd :kox:

Jutro postaram się fotki zapodać :)[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:36_________________________________________________

Nowe fotki w 1 poście.

Kierownica od eski założona i spasowała P&P :)

Opublikowano

fele założone widzę i ...

jest pięknie :naughty: i jak z komfortem?? :tongue4: co do licznika to mogę i tobie pomóc go założyć :hi:

Opublikowano
  • Autor

fele założone widzę i ...

jest pięknie :naughty: i jak z komfortem?? :tongue4: co do licznika to mogę i tobie pomóc go założyć :hi:

Myślałem że będzie gorzej jak na przesiadkę z 16" na 19", da się jeździć ale wiadomo trzeba uważać na dziury których jeszcze pełno po zimie w krk.

Spoko jak będę na już na kupnie to się odezwę do Ciebie :wink4:

Dołożone zdjęcie kierownicy w 1 poście.

Opublikowano

No PABLO teraz to można kierować furmanką z taką kierą :decayed:

Felgi w zestawieniu z obniżonym zawiasem prezentują się :kox: tylko żeby jeszcze te drogi jakoś wyglądały...

Opublikowano
  • Autor

No PABLO teraz to można kierować furmanką z taką kierą :decayed:

Felgi w zestawieniu z obniżonym zawiasem prezentują się :kox: tylko żeby jeszcze te drogi jakoś wyglądały...

Przynajmniej czuje się jak bym eską jeździł :D

Na szczęście już dużo dziur połatali w Krk i da się w miarę jeździć :decayed:

Opublikowano

dobrze wygladaja :good: mam nadzieje ze udalo sie z tym z czym dzwoniles do mnie i juz ok :hi:

Opublikowano
  • Autor

dobrze wygladaja :good: mam nadzieje ze udalo sie z tym z czym dzwoniles do mnie i juz ok :hi:

We wtorek zobaczymy co z tego wyjdzie, dzięki za namiary :wink4:

Cholera po 2 latach swojej świetności jeden żarnik wczoraj zmienił barwę na oko 8000K i w nocy się przepalił dlatego trzeba kupić komplecik bo jednego nie ma sensu :angry:

Na stacji kupiłem żarówkę H7 na wszelki wypadek nocnej kontroli to bym miał na wymianę gdy by mi kazał :decayed:

Opublikowano

Pablo fele :kox: auto nabrało charakteru

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :wink4:

Jak to mój sąsiad wczoraj powiedział starszy gość: "No, no teraz inne auto, no" :D

Opublikowano

Pewnie ze załóż bo to w końcu audi pozdrawiam[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 10:32_________________________________________________ :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie ze załóż bo to w końcu audi pozdrawiam[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 10:32_________________________________________________ :good: :good: :good: :good:

Dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 17:09_________________________________________________Po dwóch latach żarnik się spalił i trzeba kupić komplecik :kwasny::decayed:

Opublikowano

myślałem że kołpaki z Tesco :wink4: