Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z 14" możesz mieć problem u mnie alu 15" ledwo co wchodzi a mamy taki sam rozmiar tarcz :)

288mm :mysli:

Żartowałem z tymi 14kami :naughty:

Ale nie powiem bo wrócił za***isty komfort i tam gdzie zwalniałem i zaciskałem zęby to teraz zapier aż miło i nic mnie nie obchodzi :D

A audica odżyła znowu jak by program doszedł :decayed:

Także spalanie spadło, jazda wieczorową porą i wyszło 8,9 po mieście :kox:

Idzie ktoś ze mną na jazdę próbną :kox::decayed: => http://moto.onet.pl/219718,7812999,2,zdjecie.html?node=27

Opublikowano

ja ja ja :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja ja ja :kox:

Na środę jest umówiona jazda :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolego dzieki za info na temat szybek. no pasuje mi to zrobic bo ja mam to fatalnie zrobione przez poprzedniego własciciela i musze to poprawic i wszystkie dac w folie zeby byla kompozycja:)no jestem juz chwile na forum ale nie udało mi sie jeszcze byc na spocie :embarrassed::wallbash: ale jak bede w kraju to napewno podjade na jakiegos spocika:) dzieki :>

Opublikowano

Pablo modzisz coś :naughty:

Opublikowano

z tego co mi wiadomo PABLO nie ma czasu :wink4: i kasy ;(

Opublikowano

córwa to tak jak ja :kox:

Opublikowano

i ja :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio nie modzę bo musiałem ubezpieczenie zapłacić i przegląd zrobić i trochę mnie pociągnęło z portfela :angry:

Najbliższy mod to będzie grill od RS4 który czeka i czeka na mnie :)

Ostatnio z tyłu klocki ATE zapodałem bo stare się na pół rozleciały :decayed:

Po zimie muszę kupić nową zawieche bo amory są już wyjeb^^e i najlepiej to kupił bym gwint z regulacją twardości bo jak zwowu włożę 19tki na to zawieszenie co mam to znowu będzie emerycka jazda (czyt. lans pełną gębą :polew:)

A co do modów to chciałbym jeszcze zapodać zderzak od S4 i takie kubły co miałem do kupienia ale uciekły w opisany sposób kilka stron wcześniej, i więcej już nie będzie bo zamierzam sprzedać A4 w nadchodzącym roku i też znaleźć lepszą pracę to wtedy będzie można modzić B6/7 :>

Nie wiem czy nie sprzedam 19tki i kupię inny model :)

Opublikowano

hehe widzę że też planujesz zakupić grilla od rs4 :P ale powiem Ci szczerze że dzisiaj udało mi się zamienić z sąsiadem na grille ja mu oddałem mój stary przed liftowny a on mi dał od rs'y :D i to się nazywa udany układ :D ale widzę że wszyscy chcą teraz sprzedawać swoje b5 ja chciałem swoją sprzedać ale niestety nie było na nią chętnych tak więc pozostaje w domu i oddaje ją dziewczynie

Opublikowano
  • Autor

hehe widzę że też planujesz zakupić grilla od rs4 :P ale powiem Ci szczerze że dzisiaj udało mi się zamienić z sąsiadem na grille ja mu oddałem mój stary przed liftowny a on mi dał od rs'y :D i to się nazywa udany układ :D ale widzę że wszyscy chcą teraz sprzedawać swoje b5 ja chciałem swoją sprzedać ale niestety nie było na nią chętnych tak więc pozostaje w domu i oddaje ją dziewczynie

Lepszego układu już nie mogłeś ogarnąć :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niesamowita a4, dzięki za wiadomość, uwielbiam takie czarne,tajemnicze samochody, a nadwozie b5 uważam za jedno z ładniejszych :). Super zmiany, niech Ci nadal dobrze służy (ba! właściciel ją tak dopieścił to MUSI :) )

Ps Na coś podobnego, a prawie identycznego poluję. Pozdrawiam, 10/10 ocena a4.

Opublikowano
  • Autor

Niesamowita a4, dzięki za wiadomość, uwielbiam takie czarne,tajemnicze samochody, a nadwozie b5 uważam za jedno z ładniejszych :). Super zmiany, niech Ci nadal dobrze służy (ba! właściciel ją tak dopieścił to MUSI :) )

Ps Na coś podobnego, a prawie identycznego poluję. Pozdrawiam, 10/10 ocena a4.

Dlatego wiesz już jak wygląda A4 na takim setupie :)

Dziękuje za miłe słowa :notworthy:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 00:52_________________________________________________Dodałem w 1 poście tablice z nickiem z forum aby ktoś nie szukał tego w całym temacie :)

Opublikowano

po zmianie zderzaka na rs to bedzie :decayed: a co do zmiany felg nie myślałeś o bbs rs4 b5 czarnych? :naughty:

Opublikowano

Pablo sprzedam ci moje 18 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

po zmianie zderzaka na rs to bedzie :decayed: a co do zmiany felg nie myślałeś o bbs rs4 b5 czarnych? :naughty:

Nie planuje zmiany zderzaka od RS bo trzeba by było przerabiać, tylko od S4, jak sprzedam 19"ki to pomyślimy nad wzorem :cool1:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:56_________________________________________________

Pablo sprzedam ci moje 18 :decayed:

Dzięki :decayed:

Opublikowano

to co kiedy się ścigamy ?? :kox:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:59_________________________________________________gdzie ci zrobić wstyd u mnie na wiosce czy u ciebie?? :polew:

Opublikowano
  • Autor

to co kiedy się ścigamy ?? :kox:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:59_________________________________________________gdzie ci zrobić wstyd u mnie na wiosce czy u ciebie?? :polew:

Przyjedź na spota to dostaniesz baty :kox::decayed:

Opublikowano

:shocked:

:polew: :polew: