dudi75 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam najprawdopodobniej siada mi dwumas bo przy ostrym przyspieszaniu z niskich obrotow bardzo telepie calym samochodem ,na wolnych obrotach jest wszystko ok. Mam sprzeglo wzmocniowe u Radzikowskiego i teraz pytanie czy mozna kupic sam dwumas czy tylko w kompletach , a gdy kupie w komlecie to czy moge zalozyc sam dwumas do mojego docisku i tarczy bo przypuszczam ze te beda wydajniejsze od tych nowych co kupie w komplecie
Flyer Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Rownie dobrze mozesz miec uszkodzone [krzywe/ukrecone] poloski... Przy mocnych dieslach FWD to czesta przypadlosc. Kumpel mial idetnyczny efekt, kazdy stawila na dwumasa, a po wymianie sprzegla i kola problem pozostal
lukaszrud Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 spokojnie jeśli masz sprzęgiełko w bardzo dobrym stanie to zostaw a wymień tylko koło dwu masowe zejdziesz z kosztów a na kilkadziesiąt tyś. wystarczy. Aczkolwiek jest to mało profesjonalne.
dudi75 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 Rownie dobrze mozesz miec uszkodzone [krzywe/ukrecone] poloski... Przy mocnych dieslach FWD to czesta przypadlosc. Kumpel mial idetnyczny efekt, kazdy stawila na dwumasa, a po wymianie sprzegla i kola problem pozostal A jak to sprawdzic czy sa ok.
Rekomendowane odpowiedzi