calt Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 czesc przeszukalem forum i znalazlem tylko jeden watek podobny do mojego ale niestety brak w nim jakich kolwiek informacji ! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=56731.0;highlight=epc duzo za to znalazlem opisow ze wada jest czujnik temperatury. Niestety u raczej nie chce palic jak jest cieply. zdarzylo mi sie to juz kilka razy krece po dwa trzy cztery razy auto nie odpala swieci sie tylko kontrolka epc. I tak do skutku az w koncu zapali. Przestestowalem auto vagiem i wyskoczylo mi te o to bledy 18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low P1602 - 002 - Lower Limit Exceeded - Intermittent Bledy skasowalem aby ponownie zobaczy czy sie powtorza, po paru dniach ponownie mialem problem z odpaleniem po podlaczeniu pod vaga wyskoczyl zoplnie inny blad. 16706 - Engine Speed Sensor (G28): No Signal Prosze o pomoc
Rafal-L Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Sprawdzales czy masz dobry Akumulator i przeplywke??
mstan Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Witam 16706.P0322 Czujnik obrotów walu korbowego czujnik liczby 0 obrotów brak sygnału G28 Zacznij od sprawdzenia podłączenia ,potem kabelki,może wystarczy. Pozdrawiam
artur81 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 witam tez to mialem, czujnik pada, czujnik bosch poza aso dostaniesz taniej, ja dalem w aso ok 350zl
Rekomendowane odpowiedzi