Chowix Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Witam, denerwuje mnie to już tak więc zwracam się do was z prośbą o pomoc w sprawie odbioru sygnału radiowego przez radioodtwarzacz Concert I. takie radio posiadam Miałem audi gamma i odbierało wyśmienicie nawet dość słabe stacje. W tym mam problem tego typu (jakby bicie nachodzenie na siebie stacji) przerwy w poprawnym działaniu radia. Czego to jest wina ? Czytałem różne rzeczy że to sprawa anteny w moim aucie, że coś tam po 98 były inne anteny i te radia były montowane po którymś roku i inaczej idzie zasilanie anteny :/ różne cuda..
speed31 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 spróbuj nacisnąć i przytrzymać przycisk TP oraz włączyć radio na wyświetlaczu pojawi się napis TA naciskać przycisk TP tyle razy aż na wyświetlaczu pojawi się napis SENS teraz wybierz pokrętłem DX - odbiór daleki LO- odbiór bliski W chorusie to działa i powinno zadziałać w concertie bo to bardzo podobne radia i pewnie mają takie same ustawienia
Rekomendowane odpowiedzi