Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre :polew: wiesz wkur....y na gościa co mu przy turbinie grzebał :angry: bo tak na prawde to nie odczuł efektu końcowego :wink4: był przekonany że jego kłopoty z zamulaniem się z kończą i będzie miał wszystko zrobione :) pogadamy w piątek

pozdro :hi:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arek to raczej tarcze krzywe. Może nagrzane były i w kałuże wjechałeś i się któraś wygięła. Pompa raczej nie. [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 11:18_________________________________________________Panowie wie ktoś może jak przełożyć grzane fotele z innego A4 do mojego?

Opublikowano

Oooo widze maniek że jednak grubsze przeróbki bedą :naughty: ale z tego co mnie się wydawa to jakieś wiąchy trzeba puścić. A jak już będziesz wiedział to daj znać :gwizdanie:

Opublikowano

Dla potomnych: wiązka elekryczna podgrzewania, grzane taborety oraz przełaczniki grzania. :naughty:

Opublikowano

Eeee to chyba sami zrobimy :mysli: Maniek?? Porywamy się na to?

Opublikowano
  • Autor

Maniek mozna przelozyc cale fotele albo mozna rozebrac fotele i same maty przelozyc... jest w dziale zrob to sam... jak cos to mozecie oblukac u mnie co i jak bo mam stolki grzane :naughty:

Chyba tarcze bo czyscilem je ostatnio i cos sie moglo popieprzyc... bede musial dac do przetoczenia o ile sie da...

Opublikowano

Kurde Dogas powiem Ci że bym się skusił. Wtedy boczki też trzeba by przełożyć. No i tylną kanapę. Kurde w ciul roboty.Sam nie wiem. Musimy to obgadać.

Opublikowano
  • Autor

Maniek a co masz jakies fajne foteliska? ja wiem czy w ciul roboty? z grzanymi stolkami troszke... ale przekladka foteli i boczkow to jakies hmm ze 4 godzinki :wink4:

Opublikowano

Tylko jest jeden problem... Kanapa jest dzialona a Maniek ma całą! Rezania będzie ale czego się nie robi dla przyjaciela :gwizdanie: :tongue4: odbębnie w sobote egzamin i możemy coś zacząć myśleć :naughty: boczki to już przerabialiśmy więc z zamkniętymi oczami damy rade :kox: a siedzenia... ja w swoim już wyciągałem ze dwa razy więc przymknę jedno oko i lecimy :cool1: Tylko Maniuś!!! Musisz kobitę uprzedzić że cały dzień Cie w domu nie będzie... :gwizdanie:

Opublikowano

Dzisiaj zlocik a tu pogoda płata figla ze śniegiem :angry:

Opublikowano

Jakby to jeszcze faktycznie tym śniegiem sypało i byłby mróz to jeszcze jakoś ujdzie ale jak tak pitu pitu to tylko mnie wQr!

A co dzisiaj robimy? Marzniemy pod Matexem czy gdziej jedziemy siąść w ciepłym?

I co się dzieje z B6-ami? Pomarli czy ki grzyb?

Opublikowano

myślę że trzeba gdzieś uderzyć bo w taka pogodę to stać nie przyjemnie :mysli:

Opublikowano

Jedziemy na Statoil ustawimy sie łądnie i idziemy na hot-doga :naughty: albo na Sobin.

Opublikowano

No i wykrakałem z tą pogodą!! :tongue4: Eeee a co to Sobin??

Opublikowano

Jakby to jeszcze faktycznie tym śniegiem sypało i byłby mróz to jeszcze jakoś ujdzie ale jak tak pitu pitu to tylko mnie wQr!

A co dzisiaj robimy? Marzniemy pod Matexem czy gdziej jedziemy siąść w ciepłym?

I co się dzieje z B6-ami? Pomarli czy ki grzyb?

B6-ki żyją i ciągle przeglądają forum :)

Nie odzywałem się wcześniej, bo praktycznie do dzisiejszego dnia ważyła się moja obecność na spocie. Niestety drugi raz z rzędu mnie nie będzie, wyjazd po południu zepsuł cały misterny plan :angry:

Liczę , że nie wyrzucicie mnie z klubu i będę mógł w końcu się pojawić oraz umieścić na aucie naklejkę A4 klubu :>

Pozdrawiam i życze lepszej pogody, bo na razie to jest beznadzieja

Opublikowano

No i wykrakałem z tą pogodą!! :tongue4: Eeee a co to Sobin??

Chodziło mi o Sombin :tongue4:

Opublikowano

No ja jestem za tym wypadem na hot-dogi. Wszystko jedno gdzie. Pogoda faktycznie do d*py. Zobaczymy ile nas będzie tym razem, ale tłumów chyba nie będzie.

Opublikowano

Witam kolegów :) na pewno sie zamelduje tez mam do odebrania rameczki i nalepki :)

Opublikowano

no i ja też się chętnie pojawię po 3 miechach nieobecności :> tylko napiszcie gdzie konkretnie żebym nie latał po JG i szukał jak głupi:)

Opublikowano

Pod Matexem będziemy chwilę także wpadaj tam. A potem się zobaczy