Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dykan nie napisałem że "olewasz temat" i nie mam zamiaru osądzać twojej osoby :disgus

jeżeli to praca jest powodem do opusczania spotów to nie stety ale jest to sila wyższa :confused4:

po prostu chciałem zobaczyc Twój nowy nabytek :cool1:

pozdrawiam :hi:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dwie groźby na jednej stronie :polew: ty tak niestrasz bo sie wystraszą i nikt nie przyjedzie :polew:

Opublikowano

Ja akurat podjechał tydzień temu i nikogo nie było, a pamiętam, że była mowa, że spotkania odbywać się będą co dwa tygodnie.

Wczoraj pod Castoramą zauważyłem A4 B5 2.8 Avant Quattro, srebrne ze świeżą rejestracją, DJ54.... Zagadałem z właścicielem i zaprosiłem na spot, przekazałem, że każdy trzeci piątek miesiąca. Mam nadzieję, że wpadnie bo ma się czym pochwalić. Żadne tam TDI, tylko V6 2.8 po lifcie i całkiem zadbany.

Kolego Arre, mi sie ostatnio na tym spocie podobało, więc ja bedę raczej w nich uczestniczył, ale ten pierwszy piątek w miesiącu to dla mnie jakaś nowość. Spotkamy się za dwa tygodnie.

Opublikowano

Siemka.Zostal mi po audi Komplet ori alusow 16 z nowymi zimowymi oponami do sprzedania za male pieniadze

Opublikowano

Witam Pany!! Dopiero wróciłem! Ale wchodze na forum i co? Wypowiedzi wszystkich powinny zostać usunięte po tym "spocie". Arre za bardzo się wczuwasz. I nie rozumiem co masz na mysli że praca w piątek do wieczorem jest jakąś żenadą??? Nie chce tu sie z nikim kłócić :gwizdanie: :tongue4: ale w dzisiejszych czasach każdy orze jak może... Także kto w pracy był to wybaczam :cool1: i nie ma co straszyć zamknięciem wątku... W 100% zgadzam się tylko z wypowiedzią Burusia i takie stanowiską jest najlepsze:good: Takze rady : Arek da sobie na loooz - nic na siłę kolego, a reszta może wykazać choć troche zaintreresowania tym co inni próbują stworzyć razem z nimi skoro na początku zadeklarowały chęć udziału w takich spotkaniach...

Dobra już koniec kazania :tongue4: Liczę że nastepnym razem będzie i Dykan, i Pany z B6-kami, beemek, Maniek, Ja, nowy kolega z 2.8, Karol, Mazbiny, oczywiście Arre i buruś2, może truckmaniak, dudziu, bartiz, grubasek i... przepraszam jak kogoś nie wymieniłem ale jednak trochu nas jest :hi:

Do nastepnego :evil:

Opublikowano

dogasso NIE "może dudziu" bo dudziu jest na każdym spotkaniu :polew: :polew: :polew:

nie reaguje na zaczepki :polew: :polew: :polew:

panowie trzymajmy się razem i spotykajmy się w 100% squadzie jak tylko na to pozwala nam czas i praca :hi:

pozdro dla wszystkich :hi:

Opublikowano
  • Autor

Taaak jest prosze ojca dyrektora... nie bede sie wczuwal obiecuje i przepraszam... :polew:

Opublikowano

Witam Pany!! Dopiero wróciłem! Ale wchodze na forum i co? Wypowiedzi wszystkich powinny zostać usunięte po tym "spocie". Arre za bardzo się wczuwasz. I nie rozumiem co masz na mysli że praca w piątek do wieczorem jest jakąś żenadą??? Nie chce tu sie z nikim kłócić :gwizdanie: :tongue4: ale w dzisiejszych czasach każdy orze jak może... Także kto w pracy był to wybaczam :cool1: i nie ma co straszyć zamknięciem wątku... W 100% zgadzam się tylko z wypowiedzią Burusia i takie stanowiską jest najlepsze:good: Takze rady : Arek da sobie na loooz - nic na siłę kolego, a reszta może wykazać choć troche zaintreresowania tym co inni próbują stworzyć razem z nimi skoro na początku zadeklarowały chęć udziału w takich spotkaniach...

Dobra już koniec kazania :tongue4: Liczę że nastepnym razem będzie i Dykan, i Pany z B6-kami, beemek, Maniek, Ja, nowy kolega z 2.8, Karol, Mazbiny, oczywiście Arre i buruś2, może truckmaniak, dudziu, bartiz, grubasek i... przepraszam jak kogoś nie wymieniłem ale jednak trochu nas jest :hi:

Do nastepnego :evil:

Nie sposób się z Kolegą nie zgodzić,ale....-właśnie arre sprowokował do dyskusji...mobilizacja musi być :tongue4: Dobrze jest wiedzieć,że komuś zależy,a że czasami trochę za bardzo to w sumie też na plus :good: W dzisiejszych czasach wszyscy, wszystko mają w pupie...ciężko to nazwać(znieczulica,bezinteresowność??) Także fakt,że udało nam się spotkać parę razy w tak licznym gronie trzeba uznać za niezły sukces :tongue4:

Pozdro

acha..do Częstochowy na kolanach.... o rychły powrót Kubickiego do renówki,bo już nie mogę patrzeć jak Rusek z Niemcem marnują potencjał tego cudeńka :> :polew:

Opublikowano

Jak dla mnie za daleko i za dużo siana... Zresztą atrakcji to też nie widzę za dużo! Najwyraźniej towarzystwo się dobrze zna, a co za tym idzie... wątroby trza ocynkować! :evil:[br]Dopisany: 10 Maj 2011, 11:42_________________________________________________Ho ho ho!!! To widzę że wszyscy od razu aktywni się zrobili :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie wczuwaj sie lepiej... :tongue4::polew:

Opublikowano

Nie wczuwaj sie lepiej... :tongue4::polew:

Się Szef widzę obraził :tongue4: Ale przynajmniej zgrzytów nie ma :polew:

Opublikowano

ty tak niezawstydzaj naszego prezesa :polew: bo wpisy wcześniejsze pousówał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nie zawstydzilem sie i nie obrazilem... w kazdym badz razie zgrzytow nie ma i nie bedzie bo nie mam zamiaru sie udzielac :cool1:

Opublikowano

Koledzy,

potrzebuje komplecik oponek używek na lato 15 " tak na 2 sezony. + opona +felga jako koło zapasowe.

macie jakieś propozycje?? jeżdżę aktualnie na zimówkach i już mnie uszy bolą od odgłosów opony na szosie;))

Opublikowano

dykan zostaw numer do siebie lub napisz maila to podeśle Ci zdjęcia kompletu 15 good year z ceną za komplet

pozdro :hi:

Opublikowano

Łukaszu, jak byś miał rameczki klubowe na przodzie to od razu bym wyczaił kto był taki miły.... :>Ostatnio pomykałem do Bolca i dogonił mnie Kolega z a4 klub z Zielonej Góry,pogadaliśmy przez radyjko(o ile można nazwać to rozmową przez mojego nędznego szumofona sunkera :wallbash:) wstyd jak uj bo koleś mnie za***iście wyraźnie słyszał (miał presidenta :wallbash: a ja go co chwile musiałem prosić aby powtórzył :evil: )

Meritum:

W Zielonej to w ogóle ze spotami mają nędzę :gwizdanie:........

Opublikowano

hehehe.... Karolu przepraszam i obiecuje że się poprawie :polew: :polew: :polew: jestem na etapie patentu przedniej ramki bo tak jak już wspominałem mam mały defekt :gwizdanie:

ale obiecuje że na pewno przód bedzie równie kozacko się prezentował jak tył :polew:

:hi:

Opublikowano

Witam panowie,

rozumiem, że w najbliższy piatek zlocik o 19-tej. Jakby ktoś z Was miał do opchnięcia siatkę zabiezpieczającą bagaż (taka roleta z siatki) do Avanta to chętnie odkupię.

Wiem, że na pewno to nie jest odpowiednie miejsce do takich pytań, ale liczę na zrozumienie. Do zobaczenia w piątek.

Opublikowano

A w piatek zapowiadaja burze :gwizdanie: Dobrze ze nie snieg :naughty: