Opublikowano 15 Listopada 201312 l Autor dobry prais szkoda ze nie 5x100 chociaz avusy oklepane i ja ich nie chce
Opublikowano 15 Listopada 201312 l ja od samego poczatku celowalem w te wlasnie fele, bo jak dla mnie do tej budy sa poprostu najlepsze, nawet jesli sa oklepane:wink:
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Autor sa lepsze ale masz racje ten wzor do b5 pasuje zreszta w s3 tez byl normalnie
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Mam wrażenie, że po spocie masz chęć modzenia Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Autor Mam wrażenie, że po spocie masz chęć modzenia Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4 hehehehe
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Mam wrażenie, że po spocie masz chęć modzenia Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4 zbieg okolicznosci:wink: ale fakt faktem fajnie bylo w koncu dotrzec na spota
Opublikowano 16 Listopada 201312 l taaa a skad wiesz? ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- aha wiem skad;) a jak zawias??
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Z zawiasem nic nie robiłem Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 16 Listopada 201312 l a qwa pomyliłem Ciebie z kims innym ...a co widziales w castoramie na parkingu mojego zloma?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Nawet nie byłem pewien czy Ciebie widziałem. Ze 3 razy się oglądałem bo nie byłem pewien felgi wyprostowalem u twojego człowieka w Siedlecinie a w castoramie byłem po papiery wodne do szlifowania alu. Będą idealne jak nówki Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 16 Listopada 201312 l zadowolony z prostowania?ja ja z Żoną:)qwa 130łz na jakiś dywanik wydąłme ..fuckkkk ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- kiedys sobie polerowałem rant 10centymetrowy w astrze..nawet maszynke sobie zrobiłem an prad ..kupa roboty ...powiem tak ...jak masz dobry stop AAlu to wyjdzie ladnie jak nie to bedzie mleko
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Ja nie robie na błysk tylko szpachlowalem wszystkie ubytki wzery itd. W poniedziałek będzie podkład we wtorek może będą zrobione. A prostowanie bardzo profesjonalnie, nie ma do czego się przyczepić Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 16 Listopada 201312 l tak sie kiedyś z Lewanem bawiliśmy ... ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- a to maszynka do polerki ..teraz stoi u tego gościa co prostowałes fele
Opublikowano 18 Listopada 201312 l zarówno ta technics jak i mts to najtanszy chłam...niby cos obnizaja ale twardości Ci napewno nie dadza
Opublikowano 18 Listopada 201312 l zarówno ta technics jak i mts to najtanszy chłam...niby cos obnizaja ale twardości Ci napewno nie dadza dzieki za info
Opublikowano 19 Listopada 201312 l Autor wez pod uwage ze nie tylko sam gwint daje sztywnosc/twardosc ja dopiero po praktycznie wymianie calego zawieszenia z przodu otrzymalem to co chcialem mimo ze FK co mam na przodzie jest twarde/sztywne przy zalozeniu tylko samego twardego gwintu wszystkie wachacze tuleje sworznie itp odzywaja sie natychmiast i pracuja 2 razi wiecej...
Opublikowano 19 Listopada 201312 l pytalem bo ktos do mnie napisal ze ma takie zawieszenie w dobrym stanie i ze jesli chce to moze mi je odsprzedac, puki co zostaje przy 1be