barniix Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Wrzucam wykres mojego AHU 90PS Teraz jakoś te auto w końcu jeździ Na początku Ali podkręcił na 133 PS ale zaczął kopcić i trzeba było zmniejszyć troszkę moc.. Jeździłem wcześniej z nieszczelnym dolotem (nic o tym nie wiedząc) i trochę turbina oberwała dlatego też nic więcej się nie dało zrobić Ale i tak jest straszna różnica w końcu 37 Koni więcej :> :> z tym że 2 tysie w kieszeni mniej... Ale warto było :>
Michał Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 fajne, równe kreski jest apetyt na więcej? PS gadaliśmy kiedyś przed hangarem u Aligatora?
barniix Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 No jest apetyt ale przy silniku AHU na tych modyfikacjach kończy się opłacalność tuningu... Później już zbyt wysokie koszty i nie adekwatne do przyrostu mocy :/ :/ wiec wiesz na razie to musi mi wystarczyć Tak gadaliśmy I jak tam twoje B5 ?? zamontowałeś turboo ??
Michał Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Tak gadaliśmy I jak tam twoje B5 ?? zamontowałeś turboo ?? Jeszcze nie... Najpierw sprzęgło, później turbo
Rekomendowane odpowiedzi