suchys4 Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Wie ktos moze jak rozroznic lampy te montowane po 99r (wersja europejska) od anglikow??? Pytam bo na gieldach sprzedaja lampy niby od wersji europejskiej a tak naprawde to angliki. Ostatnio jeden kumpel tak kupil i po zamontowaniu bardzo sie zdziwil.
ykk Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Wydaje mi sie ze polifty niczym sie nie roznia. Tylko trzeba wajche przelaczyc. Ale moge sie mylic..
grzanek85 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Kolego jest na lampach oznaczenie przeważnie to dwie drukowane literki GB. A z zewnątrz są identyczne maja tylko inny kąt odbicia światła a tego bez podłączenia ich nie zobaczysz. pzdr
GM Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 mam pytanko do suchys4 po zamontowaniu co było nie tak ? i z którego roku ten twój kumpel ma to autko (bo napewno wiesz ze lampy po II lifcie domagaja sie podmiany kabli w kostkach jezeli masz audi z 95') pozdrawiam
suchys4 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 Kumpel ma e46 z 99r. A w lampach bylo to ze mial po lewej zamiast prawej stronie oswietlenie pobocza. No i wiem ze trzeba przerabiac wtyczki w mojej a4 ,tylko jeszcze nie wiem gdzie je kupic.
Rekomendowane odpowiedzi