sebolc Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 z okolic alternatora dochodzi dziwny stukot przy wył. klimie, jak ją włączę to przestaje, podejrzewam że to sprzęgło klimy, czy ktoś wie czy to można dokupić, zregenerować? i ile ewentualnie to kosztuje (a4 b6 2004 silnik avf 1.9 tdi)
dziadek Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Tak, można. Jak pojedziesz do ASO to będą chcieli ci wymienić całe koło pasowe bo dla nich jest ono nienaprawialne. Jak poszukasz na forum to dowiesz się że można je rozebrać i wymienić same łożysko za kilkadziesiąt zł i gumki stabilizujące za 30zł. Na forum jest o tym cały temat a nawet dwa :gwizdanie:
sebolc Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 dzięki za info, poszukam a za naprawe już słyszałem 600-800pln, widze że to standardowa dolegliwość z tym sprzęgłem
Maxito Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 ziomek ja miałem to samo właśnie wróciiłem z wymiany gumek trwał to 45 minut i oszczędności jakieś 350 złoty jak bedziesz potrzebował pomocy pisz pw
Rekomendowane odpowiedzi