ptaku999 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam Jakiś czas temu zauważyłem a raczej zauważył mój kolega jadący przede mną, że prawa lampa (po stronie pasażera) w moim aucie świeci jak gdyby bardziej wyraźnie niż lewa. Miałem wtedy założone zwykłe żarówki H7. Nie przejmowałem się tym i jeździłem dalej. Ostatnio zamontowałem sobie zestaw xenon o mocy 6000k. I teraz różnica już jest ewidentna, prawa lampa świeci o wiele bardziej na biało niż lewa, zamieniałem już miejscami przetwornicy i jest to samo. Nie wiem cym to może być spowodowane ? Czy ktoś z Was miał już taki problem i sobie z nim jakoś poradził ??
Stichy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Sprawdz sobie przewod masowy "-" moze slabo laczy
ptaku999 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Sprawdz sobie przewod masowy "-" moze slabo laczy sprawdzałem już przewody pare razy to nie to ...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Wypalone lustra w soczewkach, a raczej w tej co słabiej świeci.
ptaku999 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Można wymienić takie lustro czy trzeba cały reflektor wymieniać ?
wiesiek3d Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zregenerować było o tym na forum poszukaj.
lolek3003 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Wypalony odblysnik. Regeneracja kolo 100 z tego co pisali mi inni bo mialem ten sam problem. Szczesliwym fartem nie musialem sie brac za zadna regeneracje tym bardziej szczesliwym ze u mnie wypalone byly dwa odblysniki. Na forum kupilem od kolegi pare kompletnych odblysnikow z soczewka w idealnym stanie za 40 zl i teraz w nocy zapominam przelaczyc swiatla na drogowe:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi