Gość DiM Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam. Tak jak w temacie. Co myślicie o rolkach i pasku firmy INA / LUK Co możecie powiedzieć o pompie wody? Jaką będzie najlepsza? Myślałem o firmie Doltz
puertoss Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 według uznania.. Ja u siebie składałem tak: pompa-SKF, paski CONTI-TECH, rolki-INA- RUVILLE (w pudełku czesto INA), termostacik WAHLER i wydaje mi sie ze to dobre jakościowo części P.S. polecam wymiane termostatu bo pozniej demontaz wszystkiego zeby sie do niego dostac
Jastrzab-Gorzow Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 paski - Contitech albo Gates rolki - INA, SKF, Ruville pompa - SKF, ja zakładam jeszcze czasem HEPU -nigdy nie miałem na nią reklamacji, w przeciwieństwie do SKF-u (a z nimi reklamacji nie wygrasz, jest o tym dużo w sieci) tak jak napisał kolega wymień odrazu termostat -WAHLER paski wilorowkolwe oczywiście też, przyjrzyj się też napinaczowi i rolką. Pozdro
Gość DiM Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 wszystko już zakupione jak w 1-um poście Zamykać
andrzejcheciny Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 witam wszystkich przykładam sie do wymiany rozrządu w moim nowym audi 1.9tdi 110km 99r i mam pytanie czy ten zestaw bedzie dobry http://moto.allegro.pl/rozrzad-pompa-1-9-tdi-audi-a4-a6-vw-golf-passat-i1450533037.html
Rekomendowane odpowiedzi