Bart-S Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jeśli ma ośkę to Multi - jeśli Q to Tip. Przynajmniej tak to wygląda dla A4.
M-cek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 No musze przyznać , że pierwszy raz spotykam sie z takim problemem na forum i w ogóle w życiu . Nigdy wcześniej nie słyszałem , że autko nie chce pełzać , to chyba źle . Mam pierwszy raz skrzynie automatyczna ( multitronic ) i musze przyznać , że bardzo fajne to jest , wygodne i jak sie depnie to rączka odpoczywa , nie trzeba nią co chwile ruszać , tylko gaz i wszystko . Jeszcze chcialbym , żeby mi ktoś odpisał w wątku który założyłem : Co ile sie zmienia olej w skrzyni ? . Z góry dziękuje .
Bart-S Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jeszcze chcialbym , żeby mi ktoś odpisał w wątku który założyłem : Co ile sie zmienia olej w skrzyni ? . Z góry dziękuje . "Odpisałem"
proesde Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Samochód jeździ normalnie, nie czyściłem przepustnicy, ale dzięki za radę, na pewno w najbliższym czasie to zobaczę, obroty już się nie wychylają więcej niż ten milimetr co kolega napisał, widocznie skrzynia musiała się ułożyć, auto jeździ, aż miło:) jeszcze raz dziękuję wszystkim za czas, rady i pomoc!!
czaki22 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 no u mnie nieskacza minimalnie silnik skoczy na+50rmp wiecej ale to jest naturalne obciazasz silnik i ecu silnika zawsze minimalnie podniesie obroty
Bramboś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Ja mam podobnie od dzisiaj kiedy byl - 18 stopniowy mroz... Czy to mozliwe ze to od tego auto moze miec problem z wrzuceniem D ? Na R wszystko super. Dodam tez ze przy wbiciu na D to lekko szarpnie i o ile nie zgasnie to obroty sa stale ( niefalujace). Wszystko dzieje sie po dlugim postoju na mrozie Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Bramboś
Rekomendowane odpowiedzi