marec-ki Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam. Co sądzicie o kupowaniu części na Allegro ? muszę kupić kompletny rozrząd i ceny na Allegro to ok 750zł (z pompą wody). Szczerze mówiąc nie byłem jeszcze w żadnym sklepie z częściami Audi, żeby porównać ceny ale na bank bedzie sporo drożej. Może macie jakiś zaufanych/polecanych sprzedawców ? Ewentualnie jakiś dobry (w miarę tani) sklep w Warszawie z częściami do Audi ? Pozdrawiam
marec-ki Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Nie masz Toma na forum? Sorki kolego ale nie rozumiem ?? jestem nowy na Forum, a ponieważ niedawno kupiłem A4, gdzie bujam się teraz robiąc wszystkie opłaty i dodatkowo mam full roboty w pracy - nie mogę znaleźć czasu na zapoznanie się ze strukturą Forum. Ze swojej strony mogę obiecać, że na dniach to zrobię, a póki co chciałbym uzyskać kilka potrzebnych i dość pilnych informacji. Proszę o wyrozumiałość :gwizdanie:
idgray Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 muszę kupić kompletny rozrząd i ceny na Allegro to ok 750zł (z pompą wody). zerknij tu: http://www.rozrzad.pl/index.php?products=product&prod_id=1678
Rekomendowane odpowiedzi