SJTom Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Witam! Jak narazie tylko jedno foto wrzuce więcej jak umyje samochód Wyposażenie full opcja bez skorzanej tapicery (szkoda bo przydała by sie bezowa) co do modyfikacji to pierwsze co wymieniam Alu na 16" teraz stoi na standardzie 15" 195/95 kolejna wizualna to światełka ale na to musze poczekac bo moj budżet wysechł no i polerka kupilem ją od szwaba mieszkał gdzies w lesie i całe autko ma drobne ryski.. narazie tyle wymyslilem jak macie jakies propozycje to chętnie uwzględnie http://www.imagic.pl/public/pview/75723/014.jpg
Pelex Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Koniecznie zmień te fele no i migacze boczne na białe i wrzuć foty jakieś bo nie ma co oglądać
marcin j Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Na pierwszy strzal felgi. Autko ladne.
SJTom Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 no właśnie jak mówiłem fele na początek moze juz za miesiąc bedą ładne opcja bez skóry full :> a co hehe foty wrzuce jutro z samego rana ok 12
SJTom Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 fotki bedą jutro P.S. macie jakieś ładne światełka na przód do tego mojego ?
Szuder Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 falgi do wymiany, a te bedziesz mial na zimówki
SJTom Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Wreszcie nowe fotki ciutke długo po moich obietnicach ale jak mowilem jestem nie zbyt czasowy [br]Dopisany: 28 Październik 2007, 16:16 _________________________________________________no to tak... fele są nadal stare ale boczne migacze.. na fele nadal czekam chce 16" na lato te brzydkie 15 zostawie na zime
Rekomendowane odpowiedzi