Adas25 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Witam serdecznie od jakiegos czasu przy uchylonych oknach slychac na nierownosciach podczas jazdy piski z tylnego zawieszenia czym to moze byc spowodowane? jakies propozycje sugestie?? amorki nowe BILSTEIN.
dante0018 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Tuleje belki... :gwizdanie:
Armi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Tuleje belki... :gwizdanie: True :gwizdanie: U mnie tak było, myślałem że sprężyny tak piszczą (tłumaczyłem sobie, że muszą się ułożyć na amortyzatorach ) Czasem jeszcze tłukło (taki głuchy dzwięk jakby jakieś bele latały po bagażniku).
Adas25 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 po wymianie trzeba smigac na geometrie??
Armi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 po wymianie trzeba smigac na geometrie?? Ja nigdzie nie jeździłem, podejrzewam że gdyby trzeba było to by mi mechanik powiedział. Po zmianie jest fajna cisza
Rekomendowane odpowiedzi