Szymoonk Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Wiec mam problem polegający na tym iż, przy turbinie od góry przykręcony jest przewód podawaczy olej, natomiast od dołu jest jakiś "upust" z którego kapie olej czy tam coś powinno być ? jakaś nakrętka?
Wihajster Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 musi byc przykrecony wąz powrotu oleju do ukladu
Szymoonk Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 eh czyli kolejny problem a gdzie dokładnie powinien ten przewód prowadzić ? bo u mnie nic nie widać=/
Szymoonk Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 rozkręciłem co nie co, mój błąd to co macałem to była śruba a olej wycieka dlatego ze przewód przykręcony został przez mojego mechanika na jedna śrubkę a nie na 2 ;/ i jak sie tam teraz dostać żeby to dokręcić ;/
adadur Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 a olej wycieka dlatego ze przewód przykręcony został przez mojego mechanika Sam sobie odpowiedziałeś - trzeba wrócić do mechanika na poprawkę - i niech sie cieszy że nie uwaliłeś turbiny przez jego partactwo
spanky Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 rozkręciłem co nie co, mój błąd to co macałem to była śruba a olej wycieka dlatego ze przewód przykręcony został przez mojego mechanika na jedna śrubkę a nie na 2 ;/ i jak sie tam teraz dostać żeby to dokręcić ;/ miejmy nadzieje ze nie dokrecił ... jest jeszcze inna mazliwosc ,a mianowicei ze próbował dokrecic i ukrecił [czesto słyszałem o takich przypadkach] .... podjedz do niego na poprawke i daj znac jak sie sprawa zakonczyła ....
Rekomendowane odpowiedzi