lukaszr Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 będzie fota ograniczenie chyba do 50 Ja miałem 65-68 wylot ze Słupska w stronę Gdańska dwa pasy Ja na lewym koleś na prawym Ja się do niego zbliżałem On był wysunięty o 2 długości auta ale oboje przed fotoradarem ciekawe czy coś przyjdzie Jak wylot ze Słupska to pewnie stała Multa (jak wracaliśmy ze zlotu to o 7 rano była załadowana): przyszła fota 110zł i 4 punkty karne na 50km/h miałem 71km/h kurde licznik mi coś przekłamuje Wrzuć fotkę muszę sie zapytać czy kadrują bo wydaje mi się, że powinny być dwa auta Jeżeli jesteś pewien, że jechałeś równo to możesz prosić o pełen kadr. lipa jakby nie było to mozna sie wykrecic od mandatu i pkt Oświeć nas proszę jak i również poproszę na PW ten wyrok
Cristoforo Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 fotka przyszła do moich rodziców jutro ją odbieram i dam znać zapytam się o cały kadr na pasie były dwa auta ja byłem na lewym gościu na prawym i on był wysunięty na kilka metrów ja do niego dojezdzałem i wtedy błysk ponoć siostra mówiła, że widać mnie dobrze no i w rodzinie mam przydomek :kryminalista:
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 dawac mail-e na priv do dostaniecie scany wyroku, u mnie nikt w rodzinie od lata nie zaplacil mandatu
jozek726 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 fotka przyszła do moich rodziców jutro ją odbieram i dam znać zapytam się o cały kadr na pasie były dwa auta ja byłem na lewym gościu na prawym i on był wysunięty na kilka metrów ja do niego dojezdzałem i wtedy błysk ponoć siostra mówiła, że widać mnie dobrze no i w rodzinie mam przydomek :kryminalista: Kryminalista dobre
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 będzie fota ograniczenie chyba do 50 Ja miałem 65-68 wylot ze Słupska w stronę Gdańska dwa pasy Ja na lewym koleś na prawym Ja się do niego zbliżałem On był wysunięty o 2 długości auta ale oboje przed fotoradarem ciekawe czy coś przyjdzie Jak wylot ze Słupska to pewnie stała Multa (jak wracaliśmy ze zlotu to o 7 rano była załadowana): przyszła fota 110zł i 4 punkty karne na 50km/h miałem 71km/h kurde licznik mi coś przekłamuje Wrzuć fotkę muszę sie zapytać czy kadrują bo wydaje mi się, że powinny być dwa auta Jeżeli jesteś pewien, że jechałeś równo to możesz prosić o pełen kadr. lipa jakby nie było to mozna sie wykrecic od mandatu i pkt Oświeć nas proszę jak i również poproszę na PW ten wyrok on tam zawsze jest załadowany w weekendy kawałek dalej, obok Aqua Parku stawiaja na nózkach i robia zdjecia w d....e teraz prawdopodobnie go przeniosa bo zrobili obwodnice Słupska a tam zawsze wpierd.....i sie przejezdni
Rekomendowane odpowiedzi